Ostalo > Svijet računala i mobitela
Tiho napajanje?
Go-Go RUNNER:
Čim upalim neki video kompjuter podivlja, a inače nije tih. Počinje me to nervirat, pa pretpostavljam da bi drugo napajanje riješilo problem? Znači treba mi neko tiho napajanje za šta manje love. I je li problem uopće u napajanju jer ne vidim drugi problem?
eladio:
napajanje ima ventilator,
ali ventilator ima i CPU, i grafička, a neki put i matična.. a tu leži i veća šansa za tvoj problem :icon_thumright:
jesi otvorio komp ? :toothy11:
Go-Go RUNNER:
Znam di sve ima ventilator, ali napajanje tj. ventilator od napajanja proizvodi najglasnije zvukove. Evo sad sam stavio drugo napajanje s nekog starog hp-a i osjetno je tiši. Znači da je stvar u napajanju
3alfa3:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 21 Listopad, 2013, 15:37:05 ---Čim upalim neki video kompjuter podivlja, a inače nije tih. Počinje me to nervirat, pa pretpostavljam da bi drugo napajanje riješilo problem?
--- Kraj citata ---
Ocito ploca kontrolira brzinu vrtnje ventilatora procesora pa kad je ovaj opterecen, ventilator je glasniji.
Ti ces tisim napajanjem utisat komp, ali i dalje ces cut razliku u buci kad je opterecen procesor. I to ces jos jasnije cut ako drugu buku umanjis.
eladio:
napajanje ti je neko slabo cim se toliko napinje da ga se mora tako hladiti..
koju konfu imas i koje napajanje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju