I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bome dobra pila... svaka čast Ma i najbolje je uzeti ovako bez OS-a to je onda gušt... dođeš doma raspakiraš sve i lagano ga 'učiš po svome' Sad je samo pitanje: Ko to tebe financira - prvo sredio stari skut i prodao ga, pa kupio novi i već mu izmijenjao pola mašine, i na kraju ovo ... jel ti to 'drmaš' lovu sa FER-a
Citat: Punisher - 27 Travanj, 2007, 08:57:25Bome dobra pila... svaka čast Ma i najbolje je uzeti ovako bez OS-a to je onda gušt... dođeš doma raspakiraš sve i lagano ga 'učiš po svome' Sad je samo pitanje: Ko to tebe financira - prvo sredio stari skut i prodao ga, pa kupio novi i već mu izmijenjao pola mašine, i na kraju ovo ... jel ti to 'drmaš' lovu sa FER-a hehehe... ma ja sam apsolvent na FSB-u.A imam stipendiju i radim sa strane... Caca je kupio laptop jer je okupirao moje stolno racunalo (ipak ga ne prodajem)
Ups... pardon tatica se uživio u računala... neka neka, glavno da se živi i gušta
Svako dobro ! Kaže moj frend: ljudi koji nemaju veze, su ljudi bez veze !... Ali sreća je isto bitan faktor... rodit se u sretnom okruženju, nasljedit gene za nešto kreativno (čitaj: dobro plaćeno) raditi, i jednostavno, biti (uglavnom) u pravo vrijeme na pravom mjestu...