Ostalo > Motocikli
..koji je idealan motor za uzet nakon skutera
Doomsday:
Ma, nema žurbe, uživaj u Aquili... :icon_thumright:
Ni ja ne mislin tako brzo, zbog objektivnih razloga, ali jednog dana, to će bit moja orjentacija, retro, i ne prejako, i ne preskupo... :frajer:
A i triba malo pričekat... Ural je u banani sa euro3, i dolazećim euro4, triba vidit šta će bit od toga... Royal Enfield je na UK (EU) tržište iz Indije izbacija novi Bullet Electra sa novon austrijskom alu-mašinom šta zadovoljava standarde i manje troši, a ima i noviju koncepciju pa je održavanje jednostavnije... A ima i disk naprid, malo više konja i malo veći moment... :binkybaby:
Kod nas se prodava indijski classic sa 2 bubnja i starim motorom... Triba malo pričekat da se novi počnu uvozit i da se malo ustali ponuda, od kitova za pojačanje snage do dodatnih sitnica... Meni je osobno novi puno draži, zbog diska i višeg sica te mrvu većih gabarita i ostalih prednosti mrvu modernije koncepcije... :happy8:
Tako da ti sve ovo spominjem da znaš di ćeš, u nekoj budućnosti, pogledat info kad ti bude aktualno, prikolica i ostalo... A dotle, uživaj, tome ti i služi tvoja nova beba, i nek ti još duuugo služi bez greške... :glasses9:
coko:
--- Citat: Doomsday - 09 Lipanj, 2006, 08:37:39 ---Pogledaj malo Kymco Xciting 500, izgleda ludilo, a ni cijena nije loša...
iza lita, a pogotovo na zimu, iza nove godine, mogle bi bit akcije...
i Kymco je stvarno ok firma...
Adio.
--- Kraj citata ---
Kymco Xcitng hm ludo da doslovno ludo sudimo li po nestručnosti ,neobavještenosti servis. mreže,ciklistike ,čekanje na rezervne djelove,(sajla gasa 3mjes)"ludi" sitem kočenja ,ludi trip,neobjašnjive vibracije vibracije i sl. po servisu sve normalno ili ludo možda!!
npr. u knjižici održavanja preporučeno ulje je 5w50 u servisnoj knizi CD-u 15w40, a servis preporuča 10w40
super ludo???!!!
Genesis051:
--- Citat: Doomsday - 05 Listopad, 2007, 22:36:51 ---
...A dotle, uživaj, tome ti i služi tvoja nova beba, i nek ti još duuugo služi bez greške... :glasses9:
--- Kraj citata ---
:sign092: :icon_thumright: :happy3: :frajer:
Valjda ćeš i ti nešto "složit"... :icon_thumright:
black-rox:
Honda hornet 600 ili Yamaha R6
zaprudanec:
Aprilia Mana 850 :headbang: Samo nikak da dode u prodaju! Svaki mjesec kad nazovem i pitam, vele iduci ziher! :glasses2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju