Ostalo > Motocikli

..koji je idealan motor za uzet nakon skutera

<< < (40/48) > >>

Genesis051:
Aprilia Mana...
Motocikl sa automatik mjenjačem...
To bi moglo prikloniti jedan dio maxi skuteraša motorima...
Ali mislim... zanemarivo... tko želi komoditet "maxija", teško će se odlučit sjest na motor, pa makar imao automatiku...

zaprudanec:
apsolutno si u pravu. manu ce uzeti onaj ko hoce sjediti na motoru a ljen je saltati, kao npr. JA  :headbang: :glasses2:
ko se hoce voziti u ladi, uzet ce maxija :headbang: :glasses2:

Genesis051:
Aj' se javi sa kojom slikicom kad ju kupiš... i/ili sjedneš na nju...
nisam čitao, je li to "standardni" CVT mjenjač...

zaprudanec:
Prica ide ovako:
nema kuplung ali imas saltung na standardnoj poziciji tj. dolje lijevo pedala za lijevu nogu ili +/- na lijevoj rucki volana. saltas bez pustanja gasa. na lijevoj strani volana imas prekidac s kojim biras saltanje: sekvencijalni rezim, a to je ovo sto sam ti gore opisao ili automatski koji ima tri moda i to sport, turing ili kisa. u automatskom stalno daje istu sngu na kotacu bez obzira na mod voznje koji biras prekidacem na desnoj strani volana (uvjek daje istu snagu od 76 ks). u biti mijenjas mape rada u kompu. fora je da dok si u automatskom modu, i usporavas, hoces jace kocenje motorom, samo saltas nizu. kad stanes, sam se vrati u automatiku. fora za ljencine u godinama. :headbang:
sve u svemu, u zadnjem moto pulsu ti je test voznja i dobar opis. isplati ti gae kupiti ako te interesira :headbang: :glasses2:

ryder on the storm:

--- Citat: zaprudanec - 28 Listopad, 2007, 20:18:44 ---Prica ide ovako:
nema kuplung ali imas saltung na standardnoj poziciji tj. dolje lijevo pedala za lijevu nogu ili +/- na lijevoj rucki volana. saltas bez pustanja gasa. na lijevoj strani volana imas prekidac s kojim biras saltanje: sekvencijalni rezim, a to je ovo sto sam ti gore opisao ili automatski koji ima tri moda i to sport, turing ili kisa. u automatskom stalno daje istu sngu na kotacu bez obzira na mod voznje koji biras prekidacem na desnoj strani volana (uvjek daje istu snagu od 76 ks). u biti mijenjas mape rada u kompu. fora je da dok si u automatskom modu, i usporavas, hoces jace kocenje motorom, samo saltas nizu. kad stanes, sam se vrati u automatiku. fora za ljencine u godinama. :headbang:
sve u svemu, u zadnjem moto pulsu ti je test voznja i dobar opis. isplati ti gae kupiti ako te interesira :headbang: :glasses2:

--- Kraj citata ---
nova hayabusa :icon_biggrin: :toothy9: :hbusa: :hbusa:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju