Tehnički kutak > Injection
SR 50 Ditech - ponovo ne pali
snakenp:
Odaj mi tajnu kaj si napravil svom Ditechu pa nemaš više probleme?
Ja prek tjedna više niš nemrem šarafit, jer sam u VT na predavanjima....samo mi vikedni ostaju....
Nez više, sve ono kaj znam provjerit sam probal...al ne funkcionira....i sve si više mislim da ću morat marka pitat jel se ima vremena pozabaviti njime
Lenko:
Hehe...Grale bi trebao da ti odgovori...ja se pozdravljam sa svojim...previše je sexa i novaca bilo...nemam više živaca...
Grale:
--- Citat: snakenp - 19 Listopad, 2013, 20:25:30 ---Odaj mi tajnu kaj si napravil svom Ditechu pa nemaš više probleme?
--- Kraj citata ---
Nikad nisam ni imal :dontknow:
Ok, radilica i takve pi*darije se ne broje :icon_biggrin:
--- Citat: snakenp - 19 Listopad, 2013, 20:25:30 ---i sve si više mislim da ću morat marka pitat jel se ima vremena pozabaviti njime
--- Kraj citata ---
Oš ti ja odgovorim mesto njega? :icon_biggrin:
Neznam, pitaj ga, nisam sad siguran dal ima koju pumpu doma, pa makar da ti pumpu drugu sproba il kaj već.
Neznam, neću niš u tuđe ime govorit.
Ako imaš sutra vremena, doleti do kc, ja ti posudim tog z.injectora, izbij svojeg, stavi ovog(al je bez gumica, budeš moral svoje preselit gore) i probaj, jbg nemaš kaj zgubit :dontknow:
snakenp:
Znači ljubav između ditecha i Lenka puca ;)
Da, tog se i bojim da se to njemu nebu dalo igrat, a iskreno, nemam nikog od povjerenja ko njega....pintaric me zaj... zesce prije na njemu xD
nez ovaj vikend više ne stignem...ma gumice preselit najmanji problem...moram vidit kak i kad cu stic kaj radit oko njega
steeef:
say what? :icon_biggrin:
nemam vremena (želje još manje :P ) al bumo pogledali za vikend kaj ima :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju