Tehnički kutak > Injection

SR 50 Ditech - ponovo ne pali

<< < (4/6) > >>

Grale:

--- Citat: snakenp - 19 Listopad, 2013, 19:52:38 ---pa zar nije kad bi bila greška u ulju da bi na svjećicu dolazio makar čisti benzin?

--- Kraj citata ---
Pa bi, neznam stvarno o čemu lenko priča :icon_biggrin:
Koda je ulje bitno za paljenje.

Ako je svjećica suha, znači da ne dolazi gorivo u cilindar i to je to.
Pumpa, dizne, kompresor.

@Lenko, tebi je puklo crijevo od ulja, i onda se čudiš zakaj ti je karika zaljepila, sigurno nije od ful sintetike  ;D

Lenko:
Grale, probaj sledeće: skini crevo sa prirubnice, pa češ posle par paljenja videti da li će da upali bez ulja...

snakenp:
ja sam lijepo promijenio crijeva, sva su prohodna, pumpa provjerena isto lijepo šprica...ali sad dalje fkt nez kaj da radim i kak.....

znači zeleni injektor je u kučištu, crijeva spojena na njega i verglam a on ne trza baš...a onaj plavi, iskreno nez ni kolko da ga cimama da ga napokon izvadim xD

Grale:

--- Citat: Lenko - 19 Listopad, 2013, 20:07:03 ---Grale, probaj sledeće: skini crevo sa prirubnice, pa češ posle par paljenja videti da li će da upali bez ulja...

--- Kraj citata ---
Ti samo daj :icon_thumright:
Čitaj o čemu ja pišem malo, njemu ne dolazi gorivo na svjećicu, kakve to veze ima s uljem?
Da se taman i vozil bez ulja, gorivo bi trebalo dolazit u cilindar, a to kaj bi skuter zacvikal i izgubil kompresiju, to je druga stvar zakaj nebi palil.

--- Citat: snakenp - 19 Listopad, 2013, 20:12:35 ---ja sam lijepo promijenio crijeva, sva su prohodna, pumpa provjerena isto lijepo šprica...ali sad dalje fkt nez kaj da radim i kak.....

znači zeleni injektor je u kučištu, crijeva spojena na njega i verglam a on ne trza baš...a onaj plavi, iskreno nez ni kolko da ga cimama da ga napokon izvadim xD

--- Kraj citata ---
Tak ga moreš jedino sjebat, vadiš ga tak da skineš glavu i onda ga s imbusom il nečim izbiješ van.
Samo onda treba dihtung glave novi, koji nije nimalo jeftin orginalan(120 kn).

Rado bi ti pomogel s djelovima, ali cura okupirala didreka mojeg, pa piči svaki dan na posel s njim :P
Ako hoćeš, morem ti posudit jedan zeleni injector, mada ne vjerujem da je u njemu prolem.
I čekam jedan regulator pritiska da mi stigne kaj sam iz vana naručil, pa ako ne rješiš problem da si i njega probaš.

Lenko:
Zato sam i rekao malopre da skine kućište inektora i pregleda deo po deo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju