Ostalo > Sportski kutak
rasprava štimac - hrvatska repka
ivano_007:
Bilić je bio onako vrlo dobar izbornik. Ipak smo ostvarili neke rezultate sa njim.
A ovo sve eladio što nabrajaš ukazuje na izbornika. Zato i postoje razlike između Mourinha i Kljune Jurčića. Štimcu je uvijek kriva ili sreća ili pojedinac. Dobro je Baka Slišković rekao: "Ali ja bih se osvrnuo na izjave izbornika nakon utakmice. Ispalo je da on nije ništa kriv. Gledao sam njegovu izjavu prije utakmice gdje je rekao da je on izvanredno pripremio taktiku za Belgijance, da je bio upoznat sa svime što nas čeka i sve to, a poslije kaže da on jednostavno ne može utjecati na koncentraciju, psihu igrača koji pogriješi. Pa ti si stavio tog igrača koji je pogriješio, nisam ga ja stavio! Jel razumuijete?"
orbit:
Pa ta bi nam Španjolska pod Štimcem utrpala 5kom pa razbila nas je Švicarska čovjeće lik je nesposoban i gotovo jedino ti i Štimac to još niste shvatili.
eladio:
ma ponavljam bas me briga za stimca.. valjda ste to shvatili
ali evo sutra da dodje netko drugi.. koje bi bilo rjesenje?
ja osobno bi bar 6 igraca / manekena iz prve posave maknuo , i jos toliko bi promjenio rezervnih ..radikalno . :frajer:
nodius:
jedino u cemu je sposoban da mlije brdo i sadi lozu i masline u dalmaciji, cak i to nezna kako treba :laughing7:
orbit:
Eto vidiš i mi bi maknuli 5-6 igraća ali Štimac nebi jer se neki igrači samo mogu preko repke prodat i jednostavno dolazimo do zaključka Štimac odlazi iz repke dok nismo postali kanta za napucavanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju