Ostalo > Sportski kutak

rasprava štimac - hrvatska repka

<< < (4/14) > >>

Tomi_ZG:
Štimac je debil,zgadio mi je repku konj

--- Citat: duje87 - 13 Listopad, 2013, 22:56:55 ---a za ovo ruglo sta se prodaje pod hrvatska reprezentacija ne navija niti jedan normalni covik koji je upucen u zbivanja u hrvatskon nogometu

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

eladio:

--- Citat: ivano_007 - 13 Listopad, 2013, 22:49:35 ---Razbio nas je i Wales u gostima i Srbija u gostima i Makedonija i Škotska doma i Belgija doma i Portugal prijateljsku i Švicarska prijateljsku. To je malo previše razbivanja za #4 reprezentaciju svijeta :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

e sad si ga nasrao.. skotksa nas je dobila, ali razbila? itd.. da ne nabrajam..
ali da smo igrali lose, itekako jesmo.. JAKO lose..

--- Citat: orbit - 13 Listopad, 2013, 22:53:10 ---Ma znate onu staru "vidila žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu" tako i Štimac misli ako je bio prosječan nogometaš da može biti i nad prosječan trener.

--- Kraj citata ---

stimac je bio kljucan igrac za ćirinu repku, temelj stabilnosti u obrani.. vrlo cjenjen stoper , daleko iznad prosjecnosti
ali trenerski rezulati su ispodprosjecni , cak repka ima i dobre rezultate s obzirom koliko lose igre

ali sutra i da ode stimac, zar vi mislite da s ovim pristupom ovi igraci ce nesto napraviti?
ne vidim koji to "naš" trener tu moze nesto pomaknuti naprijed?
jedino ćiro  :dontknow:

eladio:

--- Citat: ivano_007 - 13 Listopad, 2013, 22:56:40 ---E ovo je trener :frajer: Al šteta šta je on trener samo za jednu sezonu, jer već drugu nema ništa novo da pokaže momcima. Ispuca se jednu sezonu, ostvari vrhunski rezultat i onda ne uspijeva više ponovo motivirat momke na istu shemu

Od 0:27-0:33 :laughing7:

--- Kraj citata ---

potpisujem  :icon_thumright:

duje87 je na tragu onoga sto ja ocu reci, tko god bio "trener", samo je jedan koji poteze konce ..i to je u biti preocito.. ali nikako da to netko jasno kaze, pa svi idu preko stimca

orbit:

--- Citat: duje87 - 13 Listopad, 2013, 22:56:55 ---naslov "hrvatska repka" je smisan koliko i ono "gnk" isprid dinama, sve je to poligon za ostvarivanje profita jednog jedinog covika koji je rak rana hrvatskog nogometa i koji je unistia sve za sta se imalo gustat u hrvatskon nogometu

a za ovo ruglo sta se prodaje pod hrvatska reprezentacija ne navija niti jedan normalni covik koji je upucen u zbivanja u hrvatskon nogometu

--- Kraj citata ---

Tu se u potponosti slažem s tobom ali nemožeš reći da kad je tekma nećeš je pogledat ili bar poslije pročitat kako je prošlo i kako su igrali ipak je repka pa kakva god a ja ću uvijek navijat za Hrvatsku jer me boli ona stvar tko je na drugoj strani i što se ne slažem kad je vodi tuljan poput Štimca.

ivano_007:
Iskreno da sam ja u repki i da me vodi Štimac nebi ni ja imao volje za igrati.

Manđukiću u Bayernu lijevo Roben, desno Riberi. A ovdje lijevo Strinić, desno Vrsaljko. Normalno da će čovjek biti isfrustriran :tuptup:

Dok recimo kad bi došao jedan Pamić vidio bi kako bi proigrali momci, ali nema ni on baš izraženu trenersku kvalitetu. Ali Elvis Scoria ekstra :frajer:

EDIT: Svi želimo da Štimac ode i postavlja nam se jedino pitanje "Da li će na njegovo mjesto doć druga Mamićeva marioneta ili će se drugi trener odabirati prema kompetentnosti?". I to je glavna polemika :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju