Tehnički kutak > Tuning skutera

pomagajte molim vas hiitnnnoooo!!!!!!!!!

<< < (11/14) > >>

VideRR:
kad mu nabije gas s mijesta nede do 40 ne moze nikako krenut ide ko BABA ima ubrzanje bolje i boatian i tomos automatik od njega bas sam da nas probo
a to mi se dogodilo odjednom
prvo mi je samo vibriro kad bi krećo uz uzbrdicu a onda je pocelo cvilit a sad mi ne moze krenut
ja sam prije trojicu uz jednu uzbrdicu izguro po 40 nas sat, a sad ne moze ni mene samog.
pa su mi svi rekli da je kumplug :dontknow: :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: VideRR - 07 Kolovoz, 2008, 23:54:46 ---kad mu nabije gas s mijesta nede do 40 ne moze nikako krenut ide ko BABA ima ubrzanje bolje i boatian i tomos automatik od njega bas sam da nas probo
a to mi se dogodilo odjednom
prvo mi je samo vibriro kad bi krećo uz uzbrdicu a onda je pocelo cvilit a sad mi ne moze krenut
ja sam prije trojicu uz jednu uzbrdicu izguro po 40 nas sat, a sad ne moze ni mene samog.
pa su mi svi rekli da je kumplug :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Uf... onda je! Nisam izgleda pročital taj post. Malossi Fly sam ja platio 360 kn u piaggio centru u zagrebu i pazi, nisu isti federčići ko i za serijsko kvačilo, kraći su 2mm. Ali ionako dobiješ sa kvačilom bijele malossijeve tako da nema beda. Samo stavo gore i vozi!

Kakvu kompresiju ti ima scoot? Ako je slaba bilo bi dobro promijenit karike. Uz to naravno moraš i dihtunge glave promijenit, a nebi bilo ni loše kad već sve rastavljaš da zamijeniš i vodenu pumpu ako nije već mijenjana. Ipak to su kilometri, nije sve zajedno preveliki trošak, a produžit će ti životni vijek motora. U servisu inače to radiš ili imaš nekog mehaničara?

VideRR:
vodena pumpa je nova
promjeno je ima 15 dana bila mi posal
slaba mu je kompresija, koliko kostaju nove karike i diftunzi
a slusaj jeli se tebi ikad gusio npr kad stajes ili kad pustis gas pa das  i koliko kosta priljubnica za karburator

dhorvat:

--- Citat: VideRR - 08 Kolovoz, 2008, 00:06:06 ---vodena pumpa je nova
promjeno je ima 15 dana bila mi posal
slaba mu je kompresija, koliko kostaju nove karike i diftunzi
a slusaj jeli se tebi ikad gusio npr kad stajes ili kad pustis gas pa das  i koliko kosta priljubnica za karburator

--- Kraj citata ---

ako kupuješ u yamahi onda ti stvarno nemam pojma. Mislim da su čak karike i 200 kn! Prirubnica znam da je skupa koju god da uzimaš, a dihtunzi nebi smjeli bit preko 150 kn. Sve skupa isplati se ako misliš imat još dugo scoot. I meni su govorili da si zamijenim karike pa sam bio lijen dat 500-600 kn a kad je zacvikala mašina onda sam moral dat 2000 kn. Čak i nešto sitno više od toga. Ako ti neko od frendova ima automehaničarskog iskustva, složiš to za sat-dva (naravno više od pola sata izgubiš dok plastike poskidaš). Ima frikova koji zamijene to sve za 15 minuta al ja volim polako i sigurno  :toothy10:

VideRR:
ma imam mnogo mehanicara

a ok a sta mislis da ce mi masina zaribat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju