Tehnički kutak > Tuning skutera

pomagajte molim vas hiitnnnoooo!!!!!!!!!

<< < (10/14) > >>

VideRR:
pa da: mislim mu stavit zx-a kromiranog
                                kumplug
                                variomat

i malo mu sredit stajling, a zasto bolje nemoj??

eee i koliko t iide s ovim sto imas na njemu??

dhorvat:

--- Citat: VideRR - 07 Kolovoz, 2008, 23:33:46 ---pa da: mislim mu stavit zx-a kromiranog
                                kumplug
                                variomat

i malo mu sredit stajling, a zasto bolje nemoj??

--- Kraj citata ---

Kad jednom kreneš, nema stajanja... Tak to ide. I ja sam tak počel i sad vidim da je to rupa bez dna... Prvo sam stavil samo ZX-a, pa onda dođu lakše rolice i veća dizna pa ode remen, pa novi remen, pa vario, pa ode radilica, karike i igličasti, pa stavim novu radilicu, pa kit, pa fergazer, pa (...) i tak dalje...  :toothy3:

Siguran si da hoćeš to? Rađe ga izvana sredi i čuvaj mašinu takva kakva je... Jer Aerox bude ti išel dugo i predugo ak ga čuvaš... Znaš na kaj mislim (ne ga klat hladnogi redovito mijenjaj dihtunge glave i karike i sve 5  :glasses9:

VideRR:
u mene je peso 30 000 i nikad mu nista nije mjenjano
neki dan me stari pratio i iso sam 87km/h jos mi bilo kvacilo razjeba*o a i variomat mi je pojeden cijeli

koliko tebi ide sa svime ovim sto sad imas na njemu

e i mozes mi rec koliko kosta diftung glave i karike

dhorvat:

--- Citat: VideRR - 07 Kolovoz, 2008, 23:42:14 ---u mene je peso 30 000 i nikad mu nista nije mjenjano
neki dan me stari pratio i iso sam 87km/h jos mi bilo kvacilo razjeba*o a i variomat mi je pojeden cijeli

koliko tebi ide sa svime ovim sto sad imas na njemu

--- Kraj citata ---

A kaj je kvačilu? Kvačilo ti jedino znači kad krećeš s mjesta... Ja sam napravil 38 tisuća kad je zacvikal. Isto prije toga nikad otvaral mašinu. Da nisam stavil ZX-a nebi mi ni na 38 tisuća zacvikal.

Da te pitam. Jel redovito servisiraš skuter? Ako da i ako su remen i rolice u dobrom stanju onda mora ić tak brzo, jer ja sam uvijek bil zapanjen kolko taj skuter može daleko u krajnju brzinu, pa još i dan danas.
Frend stavi na malagutija due+ kit, 22 fergazer, složili mu ga dosta dobro i dobije me na startu a kaj kad moj ide 20km/h brže od njegovog  :toothy9:

igor.sb:
malaguti koja masina ac ili lc, ako je lc, onda ste to dobro slozili ako ti ides 20 na sat vise  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju