Tehnički kutak > Tuning skutera

pomagajte molim vas hiitnnnoooo!!!!!!!!!

<< < (3/14) > >>

Rossi:
ma samo zacepis ulaz u airboxu necim kako je slow reko...spuzvu od filtera naguras u onu rupu ili nesto i kurblaj bez davanja gasa...i mora upalit :) naravno upalit ce ako ste dobro spojili sva crijeva :)

grbi128:
napravili smo sve i aerox radi ko sat.

edit: nije bas ko sat  :angry7: ,gusi se nekako...ja kad sam vozio imo sam osjecaj da ce se ugasit,motor se samo sto ne ugasi i ja pustim pa dodam gas i onda tek prima(nisam siguran,ali mi se cini da je to kad se nagne motor)

i svijecica mu je tamno tamno smeda,suha

...da,kad sam gledo koja je dizna,pise 86(98 kad okrenes diznu za 180°,iako nevjerujem da je 98-mislim nema sanse),sta nije "malo" prevelika dizna?????

neg,zas se gusi?

hvala

Rossi:
previse benge dobiva ili previse zraka nema sta drugo bit...pogledaj jeste dobro postavili spuzvu u airboxu ...ako jeste onda probajte nastimat karb da se ne gusi...tj igrajte se sa sarafom za omjer zraka/goriva....ako ni to ne pomogne ..onda je mozda prevlika dizna..neznam za aeroxa koja je normalna velicina dizne...to sacekaj nekog drugog da ti kaze..ali 98 mi zvuci malo preveliko jer i sam kazes da je svjecica tamno tamno smedje boje..a to znaci previse benge...

Crazy Kuree:

--- Citat: Rossi - 06 Kolovoz, 2008, 18:02:30 ---svjecica tamno tamno smedje boje..a to znaci previse benge...

--- Kraj citata ---
I šta aerox ide bez vakuma prikovčanog ili?

Rossi:
a valjda su vratili vakum :D nisu toliki mozgovi :D mada sumljam da bi i iso bez da nije vakum prikacen :D ili grijesim ? :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju