Tehnički kutak > Tuning skutera
pomagajte molim vas hiitnnnoooo!!!!!!!!!
VideRR:
a hvala
to cu kasnje probat
aj molim vas recite jos sto bi moglo bit
grbi128:
btw. kurblali smo ko seljaci i neceee,2-3 puta smo skidali karb. i puhali i sta nismo radili...
kako i nece kad je to aerox(hahaha vide)
replcnt:
--- Citat: grbi128 - 06 Kolovoz, 2008, 14:11:12 ---btw. kurblali smo ko seljaci i neceee,2-3 puta smo skidali karb. i puhali i sta nismo radili...
--- Kraj citata ---
a joj, ja svog nisam bio upalio bio pola godine preko zime, i kad sam došo doveo još 2 frenda da pomognu kurblat, samo kurblaj, mora upalit, i kao što slow kaže bez gasa, i malo puhni pod pritiskom u rezervoar goriva da se gorivo spusti ako nije, u karb ili pumpicu...
VideRR:
--- Citat: replcnt - 06 Kolovoz, 2008, 14:13:46 ---
--- Citat: grbi128 - 06 Kolovoz, 2008, 14:11:12 ---btw. kurblali smo ko seljaci i neceee,2-3 puta smo skidali karb. i puhali i sta nismo radili...
--- Kraj citata ---
a joj, ja svog nisam bio upalio bio pola godine preko zime, i kad sam došo doveo još 2 frenda da pomognu kurblat, samo kurblaj, mora upalit, i kao što slow kaže bez gasa, i malo puhni pod pritiskom u rezervoar goriva da se gorivo spusti ako nije, u karb ili pumpicu...
--- Kraj citata ---
a slusaj znam kako je
ovaj moj motor nije bio paljen dvijeipo godine i ja skuno karb i ocistio nova svjecica i upalio ko sat bez problema
a slusaj mi smo i sipali goriva u svjecicu i nece da upali
grbi128:
vide nije spojio od vakuma kabel...skuter je upalio i ide mu dosta bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju