Ostalo > Razne offtopic teme :)
Jel ko radio u A1 direkt (Tisak) kao noćni dostavljač??
netko23:
Mozda je malo stara tema, ali za sve ove nove koji bi mozda htjeli raditi, da znaju ;D
Radio sam ovaj posao prosle godine, placa je bila oko 2500-2800, radilo se 4-5 sati. Dobio otkaz jer je city-ex preuzeo dostavu tih novina, to je bilo u 2 mj. 2013. U meduvremenu sam radio nekoliko sitnih poslova, jer dobar i stalni posao je tesko naci u nasoj drzavi ako nemas dobre veze.
E sad dolazimo do problema, nazove mene bivsi sef i pita jel bi ja htio opet raditi u a1 (sada je to tisak), posto sam bez posla bez razmisljanja sam prihvatio.
Nademo se mi da se dogovorimo, kaze on prijava ti ide na 4 sata, radis istu zonu kao prosle godine + jos nekoliko ulica (jedno 50-ak), rekoh dobro nije problem treba mi posao.
Sad radim vec dva tjedna, svaki dan, od 2 ujutro do 10-11, plus sto me jos zove preko dana jel bi mogo ovo , jel bi mogo ono.
Slobodnih dana nema, odnosno nema nas tko mjenjati, placa je kako mi je rekao 1600- 1800 kn. Vozis se na skuteru po kisi, snjegu, ledu i debelom minusu, gume na skuteru , ajmo reci da su ljetne, makar ripne na njima ne postoje.
Tko nemora nek neradi ovaj posao pa makar kruha bio gladan,ovo je cisto izrabljivanje ljudi .
ivanm:
Prijava i placa za pola radnog vremena a radis 9 sati.. :omfg:
playaa:
ne razumin zasto neko radi taj posao,je da san mlad i naivan i neiskusan i sve to stoji,al postoji li kakav kafic,pizzeria,skladiste ili slicno u tvom gradu di se moze radit? po tvom opisu reka bi da ne moze bit gore od toga :dontknow:
GUGY:
Tak to ide.. Krenes pod motom ajd da tu radim dok mi nesto ne izleti bolje neka kuna nego nista i onda zaruzis na tom poslu jaaako dugo..
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
ivano_007:
Nađi pekaru nekakvu i pitaj jel ima treba šofer za razvozit kruh. Radit ćeš manje nego sad, al plaća će bit duplo. Tu ljudi svako malo odlaze, tako da ima nade :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju