Ostalo > Razne offtopic teme :)

Jel ko radio u A1 direkt (Tisak) kao noćni dostavljač??

(1/12) > >>

marac90:
Znaci jel netko s foruma radio ili radu A1 direktu kao dostavljac na skuteru ponoći?? Znam da je plaća redcovna i to ali me zanima jel istina da se svako malo radno vrijeme kreće od 3 do 7,8h ujutro ili od 3 pa cak do 17h popodne?? Molim iskrene odgovore a ne "cuo sam itd..." Mozda cu raditi tamo pa me zanima... Hvala

Jole.ri:
meni je radio frend..prosle godine,cjelu zimu na skuteru.
samo je derao nocne,i uvijek ista ruta brzo udjes u djir,al nije dugo izdrzao. nikad nije radio popodne samo noc.
taman kad su ga preselili na auto je otisao ca.

marac90:

--- Citat: Jole.rijeka - 08 Listopad, 2013, 20:56:48 ---meni je radio frend..prosle godine,cjelu zimu na skuteru.
samo je derao nocne,i uvijek ista ruta brzo udjes u djir,al nije dugo izdrzao. nikad nije radio popodne samo noc.
taman kad su ga preselili na auto je otisao ca.

--- Kraj citata ---

Hvala na inf...  :icon_thumright:E da je bar tako...samo noć... do nekih 8-10h ujutro... Jos netko?   :help:

Jole.ri:
da to ti je sigurno,jer je uvijek najkasnije do 8.30h bio gotov..
a preko dana su radile druge grupe u kojoj nije bio on tako da vjerovatno imaju 2 kombinacije

marac90:
Znači meni su ovako rekli... Dobiješ njihovu "opremu" : kišno odijelo,bubreznjak,kacigu,jaknu,hlače, skuter (Piaggio Liberty ili Kymco Agility4t koji je samo tvoj i snjim dolazis na posao,radis i odlazis doma s njim,plaćaju ti bengu a skuter sam moras odrzavat i čuvat kako znas! Plaća je fixna i redovita oko 2200 do 2600!! Imas jedno 4-5 dana slobodno u mjesecu,radi se od 3h ujutro do nekih 8-9h ujutro ovisno o tome koliko brzo to obavis ali si gotov kad je sva posta i novine na kucnim adresama!! Prva 1-2 dana ucis zonu tj reon na kojem radis i onda ide prijava,dobivas svoj skuter i sluzbeno pocinjes!! Sad jel to sve istina ili?? :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju