Ostalo > Razne offtopic teme :)
Jel ko radio u A1 direkt (Tisak) kao noćni dostavljač??
daRio:
--- Citat: Jole.rijeka - 10 Listopad, 2013, 22:57:09 ---ja sam ti rekao i opet cu,odi probaj 2tjedna-mjesec dana..
nemas sta izgubit..i znat ces na cemu si.Mozda ti nas sljaka legne,sta znas.
--- Kraj citata ---
Več sam pisao,osigurali su se ugovorom i neće ti platiti jer postoji minimum sati koji treba odraditi da bi ti platili a on je više od spomenutih 2 tjedana.
Kao što je i Rocky rekao,ima bolje plaćenih,lakših a sličnih poslova....
http://www.oglasnik.hr/trazi/posao/ponuda/index.pl?trazi=pretrazi&q=dostavlja%E8&cijenap=&cijenak=&valuta=1&sort=2
Jole.ri:
pa nek stisne mjesec dana onda:
nije jos toliko hladno i ruzno vrijeme..pa nek vidi..
Maestral:
--- Citat: ivanm - 10 Listopad, 2013, 22:46:47 ---da, ali ako si sad gladan, ništa ti ne znači što ćeš za 20 godina biti zdrav.
treba ti novac da si kupiš hranu i da platiš struju i vodu sad, odmah..
--- Kraj citata ---
Ivan :notworthy:
Ne kuže deca šta znaci glad i racuni koji se gomilaju.
Radis pa i na minus 30 ak treba a i sada dok ovo pricamo milijuni ljudi rade poslove koji su 100 puta stetniji od voznje skutera na -15, ne zato sto ne shvacaju da je to stetno nego zato sto nemaju izbora.
U HR ljudi i dalje misle da je alternativa krvavom radu prebaciti sa jedne kartice na drugu pa uci u minus koji se pokriva trecom karticom na koju se stavlja lova sa pete kartice...
Ali vrijeme ce pokazati da prozivanje vlade, trazenje subvencija, potpora, sanacija ili busanje u prsa sa pravima iz nekakvih smijesnih kolektivnih ugovora sve manje pomazu i da se mora zapeti da bi se zaradio kruh.
Autoru teme: prihvati posao i vidi gdje to vodi. 2.600 kuna mjesecno je 2.600 puta vise od 0 kuna mjesecno a dok to radis mozes traziti drugi posao. :hello:
ivanm:
ak imaš mamu i tatu koji imaju plaće i treba ti novac za skuter, izlaske itd, radije čekaj neka bolja vremena za posao..
ak imaš doma ženu i gladno dijete, radit ćeš bilo što..
tommy:
--- Citat: ivanm - 11 Listopad, 2013, 11:53:40 ---ak imaš mamu i tatu koji imaju plaće i treba ti novac za skuter, izlaske itd, radije čekaj neka bolja vremena za posao..
ak imaš doma ženu i gladno dijete, radit ćeš bilo što..
--- Kraj citata ---
sve ti je rečeno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju