Ostalo > Svijet računala i mobitela
galaxy s4 cudan problem?
balicdim:
to je nešto previše
google-ove aplikacije ne uzimaju više od 100-150mb
samsungov instalacijski paket možda 50ak
viber/whats up/fb/fb messenger/mail program svaki od 30-50mb što bi značilo ukupno od 150-200mb
same postavke oko 50ak
znači ukupno možda oko 400-500mb i to je već previše
ako ne korištiš nikakve launchere, dodatne tipkovnice, programe za sms, nebi smjelo preći 500mb rama
btw što se tiče ajfona
neven92:
gore imam samo facebook ,operu,swiftkey tipkovnicu ,i m-zabu,sve ostalo je kak je bilo kad sam kupil mob,ciscenjem ram-a mogu spustiti na 0,89 al to se brzo vrati na 1,1...tolko glupih aplikacija ima gore,koje nikad nebum koristil ,rootal bi ga al me strah radi garancije onda...
balicdim:
nemam pojma šta ti toliko izvlači ram-e, aj ako ti nije problem okači print screen sa aplikacija iz postavki pod tabom ram-a, možda ti se nešto nakačilo pa ti vuče ram
sad se sjetih, drži home tipku i ugasi programe koji su ti aktivni pa vidi kakva je situacija
neven92:
evo friskih informacija,sad nakon kaj sam napravil ovu provjeru svega sa *#0*# cuje me se malo bolje,al jos uvijek nije to to i veli mi cura da nekak zvuk odzvanja onak,ak me kuzis :toothy12: budem jos probao sa tvornickim postavkama,samo moram prvo sve slike i snimke premjestiti na komp,jer nemam memorijske tak da bu mi se sve izbrisalo...jel moguce da je neki virus il nekaj slicno,neka aplikacija da to radi? e da,i kak se dela printscreen,par put sam slucajno napravio al i dalje neznam kak xD i trenutno sam uspio na nekih 795 mb skinuti al za sekundu je prek 800....uglavno budem to vidio sve sad kad sve vratim kak je bilo,mozda sam zbilja neko sranje instaliral a da ni nisam skuzil,pa mi radi probleme i trosi mb bezveze
balicdim:
print screen ilitiga screenshot
nisam siguran ali mislim da ide na način da istovremeno pritisneš power + home tipku
ako neće probaj sa power + volume up
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju