Ostalo > Svijet računala i mobitela
galaxy s4 cudan problem?
neven92:
danas u pol 12 zovem,obavim razgovor,sve super,prekinem,za 15 min zove mene frend ,javim se ja,njega cujem ,on mene ne :icon_scratch: stavim na zvucnik,sve je okej....probam na mikrofon snimati svoj glas ,radi...kod poziva ak s mobitelom recimo kucnem po necemu,npr laptopu,taj zvuk se cuje na drugom telefonu,al glas ne...probal sam sve zivo pojacati,stisati,ono za mikrofon,jasnoca zvuka,bla bla sve kaj ima al i dalje qurac...pa koji mu je vrag dosel,star je 2 mjeseca :redface:
pajo:
Imas garanciju?vijerovatno je otisao zvucnik od slusalice.
Sent from my GT-I9505
neven92:
nisi me skuzio,meni zvucnik radi,ja cujem drugu osobu al on mene ne cuje...a cuje npr zvuk kucanja ,al glas ne....a prek diktafona npr mogu normalno snimati svoj glas i sve se cuje...naravno da imam garanciju,al mi ovo logike nema :dontknow:
balicdim:
vidim da je to dosta čest problem
probaj da izvadiš bateriju i ubaciš ju nakon 5 minuta
probaj ovako redom
od/znači WCDMA only u mrežama
Go to SETTINGS, then ACCESSIBILITY, scroll down to HEARING and make sure "Turn off all sounds" is UNCHECKED. See if this helps.
Step 1) Press your phone icon like you’re about to make a call
Step 2) On the keypad press *#0*#
The phone will now run through a series of tests including testing the earpiece and mic (I believe). This should rule out if its a hardware issue or not!
ako neće ni to onda FULL WIPE, znači uđeu u recovery mode i brišeš /dalvik, /cache /system /data, /preload jednostavno sve i ako ni to neće, nađi stock rom preko službenih stranica ili samsung pc suit-a ili kako se već zove i probaj instalirat clear rom
ako neće ni to, garancija bi ti trebala popravit
neven92:
e hvala,budem to sve isprobao jedno po jedno...j#bote mobitel za 6 i pol tkn kad se tak nekaj događa,bolje da sam ajfona uzel :angry7:
vidim da se ti kuzis dosta u to sve,i jos npr imam 2gb ram-a ,i od toga mi je 1,1 zauzeto sistemom kad su sve aplikacije pogasene,naravno da se neke odmah opet upale,a dostupno je 1.78 ram-a
tak da par jacih aplikacija i igara i gotovo...to normalno da tak puno uzima sistem ili?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju