Tehnički kutak > Styling skutera

Sta da napravim sa ovom u vezu stylinga?!..

<< < (11/12) > >>

SlowRider:

JetFighter:
Da super ti je to !!!

Velika si faca s tim bez retrovizora,ajd posalji nam bar pozdrav preko nekoga iz bolnice kad te netko pokupi na semaforu zbog naglog kocenja !!!
Dao bog da zavrsis samo u bolnici,a ne u mrtvacnici (nedao bog) !!!

A uvijek je bilo da sila covjeka ujebe,a ljudskoj gluposti nikad nema kraja !!!

Ja da nisam imao retrovizore jucer,danas nebi ovdje pisao !!!
Trebam skrenuti desno u svoju ulicu,auto mi ide u susret a ja na 70 prilazim skretanju,i da sam kocio da se zaustavim jeb... auslender koji mi je dosao iza sa nekih 120-130 nema sanse da bi se uspio zaustaviti,a retrovizori upravo najvise sluze u takvim situacijama da vidis idiota koji se nemoze zaustaviti,pa umjesto da ti prikocis,nastavis ravno ako imas ceste a ako ne onda skroz desno kao biciklista da idioti imaju mjesta za proci !!!
A vidis i ja sam u ravnoj slavoniji gdje takvih situacija ima daleko vise nego u gradu(jer imaju "cistu" cestu gdje mogu potjerati)gdje je mala sansa da ti tip dodje daleko vecom brzinom od tvoje !!!

interceptor:

--- Citat: JetFighter - 06 Kolovoz, 2008, 23:40:49 ---Da super ti je to !!!

Velika si faca s tim bez retrovizora,ajd posalji nam bar pozdrav preko nekoga iz bolnice kad te netko pokupi na semaforu zbog naglog kocenja !!!
Dao bog da zavrsis samo u bolnici,a ne u mrtvacnici (nedao bog) !!!

A uvijek je bilo da sila covjeka ujebe,a ljudskoj gluposti nikad nema kraja !!!

Ja da nisam imao retrovizore jucer,danas nebi ovdje pisao !!!
Trebam skrenuti desno u svoju ulicu,auto mi ide u susret a ja na 70 prilazim skretanju,i da sam kocio da se zaustavim jeb... auslender koji mi je dosao iza sa nekih 120-130 nema sanse da bi se uspio zaustaviti,a retrovizori upravo najvise sluze u takvim situacijama da vidis idiota koji se nemoze zaustaviti,pa umjesto da ti prikocis,nastavis ravno ako imas ceste a ako ne onda skroz desno kao biciklista da idioti imaju mjesta za proci !!!
A vidis i ja sam u ravnoj slavoniji gdje takvih situacija ima daleko vise nego u gradu(jer imaju "cistu" cestu gdje mogu potjerati)gdje je mala sansa da ti tip dodje daleko vecom brzinom od tvoje !!!

--- Kraj citata ---
aj doro....ti si iz gunje ??...koje si godište ??...

JetFighter:
Mator za skutere,a opet premlad da na njima poginem !!!

81.god

Poggiali:
Joj, klinčadija  :binkybaby:

zakaj si odma ne kupite bicikle, nego bacat pol djelova sa skutera.

Kao prvo meni je odvratno vidit skuter napred bez ičega, ko da imam jebeni tomos, kao drugo, retrovizori ne služe da kod prestorojavaja blejite u njih, več da prilikom vožnje pratite promet iza sebe, kod prestrojavanja, je potrebno pogledati bočno radi mrtvog kuta, to bar uče u autoškoli. Jednostavno nije to to kad se ti svako tolko okrečeš iza i gledaš jel ima nekoga, za to vrijeme ispred može skočit deva iz žbunja yeboga led.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju