Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 50 NERO LUCIDO
daRio:
--- Citat: 156 sp1 rosso - 01 Studeni, 2013, 12:22:30 ---
.....stavio sam prednje 2,0 zadnje 2,2 .....ide još malo bolje :)
--- Kraj citata ---
Danas mi "ubojica" kaže da imaš skoro 2 m i debelo preko 80 kg tako da bi još trebao napumpati gume jer ovo je za std. muškarca cca 175 cm i max 80 kg.
Prednja 2,1 a zadnja 2.3 - 2.4
156 sp1 rosso:
--- Citat: daRio - 01 Studeni, 2013, 18:14:49 ---
--- Citat: 156 sp1 rosso - 01 Studeni, 2013, 12:22:30 ---
.....stavio sam prednje 2,0 zadnje 2,2 .....ide još malo bolje :)
--- Kraj citata ---
Danas mi "ubojica" kaže da imaš skoro 2 m i debelo preko 80 kg tako da bi još trebao napumpati gume jer ovo je za std. muškarca cca 175 cm i max 80 kg.
Prednja 2,1 a zadnja 2.3 - 2.4
--- Kraj citata ---
......da s obzirom na koliko su bile i ovo je ok :frajer: odmah mi je rekao da pogledam tlak u gumama i bio je u pravu pazi prednja 0.8 :angry9:
.....sad samo gledam koje gume kupiti ove Savine se čudno ponašaju.....nekad su kao dobre ,a nekad iznenade kao da prokližu iz fore.....same sebe iznenade.....ali bogme je i pritisak bio u komi......još ću vidjeti kako se sa pravilnim pritiskom ponašaju :icon_thumright:
156 sp1 rosso:
......spuh promijenio boju i odlično izgleda zvuk limeni i to mi se sviđa :happy6:
....lomim koplja oko guma....... Dunlop ili michelin power pure :hmh: nije sila za gume ,ali sad stalno gledam po internetu iskustva s tim gumama.
Treba mi da je guma što prije na radnoj temperaturi i da nije osjetljiva na toplo hladno vrijeme.....budem još skupljao iskustva imam cijelu zimu ako treba.
156 sp1 rosso:
--- Citat: 156 sp1 rosso - 01 Studeni, 2013, 13:30:11 ---
--- Citat: marinjo - 01 Studeni, 2013, 12:32:11 ---uzmi Dunlop scootsmart :icon_thumright: super guma :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
michelin power pure....mislim da ću se između ta dva proizvoda za jedan odlučiti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
......znači naručio sam gume.....rekoh sam sebi koje su povoljnije te ću kupiti......
...povoljnije michelin power pure ispale i to je to :)
Peksy:
Nisi falija za gumu i pola foruma ce ti to potvrdit,ja je imam od 3 miseca,drze odlicno,zadnja mi se trosi malo haha ipak bb radi svoje ali guma za 5 :) i motor ti je odlican svida mi se :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju