Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 50 NERO LUCIDO
Tomi_ZG:
Super izgleda spuh,izgledom podsjeća na yasuni,koliko je jak neznam,al ovak na oko bi reko da je jači od zx-ra i da bi trebao bolje ići s njim
156 sp1 rosso:
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Studeni, 2013, 10:52:56 ---Super izgleda spuh,izgledom podsjeća na yasuni,koliko je jak neznam,al ovak na oko bi reko da je jači od zx-ra i da bi trebao bolje ići s njim
--- Kraj citata ---
.....da to je i majstor rekao sličan yasuni ....i da je jači o zx-r
.....sad sam bio na provjeri tlaka u gumama prednja bila 0,8 zadnja 1,3 :angry7: :angry7:
.....stavio sam prednje 2,0 zadnje 2,2 .....ide još malo bolje :)
marinjo:
--- Citat: 156 sp1 rosso - 01 Studeni, 2013, 09:45:15 ---
--- Citat: marinjo - 01 Studeni, 2013, 09:23:56 ---oho kolega, sada tek vidio da imaš novu jurilicu, sretno sa vožnjom :hello:
--- Kraj citata ---
;D ;D ;D da imam i dobar je ,ali se Derbija sjetim i žao mi je što sam ga morao prodati. One priče sa Derbijem i plastikama ovo,ono gluposti ....Derbi je super....vozljiviji od Runnera ....nisu to neke razlike,ali ja kao vozač početnik to osjetim :icon_thumright:
Jurich gume su sljedeća investicija :icon_thumright: hvala na savjetu
--- Kraj citata ---
derbi je po izgledu malo ispred drugih...
marinjo:
uzmi Dunlop scootsmart :icon_thumright: super guma :icon_thumright:
156 sp1 rosso:
--- Citat: marinjo - 01 Studeni, 2013, 12:32:11 ---uzmi Dunlop scootsmart :icon_thumright: super guma :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
michelin power pure....mislim da ću se između ta dva proizvoda za jedan odlučiti :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju