Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sportcity a.k.a. 99% ozbiljan
Drnda:
super izgleda, gdje se nalazi ova staza, mogao bih se i ja zaletiti jednom do splita ;D
dbara:
drnda falija si kojih 80 km :icon_tongue: ...
daRio:
--- Citat: michelm123 - 12 Prosinac, 2013, 15:05:57 ---ljepi motor , boja je predobra :D
--- Kraj citata ---
Lajkam,bio sam vlasnik bijelob punih 5 dana ;D,uzet je pod dug i otišao je dalje sretnom vlasniku.
Btw,koja je godina i koliko trenutno ima km?
Sretno i puno veselih i brzih trenutaka želim. :hello:
dbara:
samo da se "pofalin" da smo ja i zelenko poljubili pod veceras, eto bilo malo vise vlage na asfaltu i pri skretanju mi ne prokliza sta je najgore 50 m od kuce. platija je koznjak i kozne rukavice, livo kolino malo oderano i bit ce oteklina kroz koji sat. zelenku ama bas nista osin malo izderanog blatobrana i boka nista posebno, prosa bolje nego ja. najgora sta mi je moglo bit da opet pukne bedrena al nije :). stay tuned :D...
michelm123:
--- Citat: dbara - 18 Prosinac, 2013, 22:51:06 ---samo da se "pofalin" da smo ja i zelenko poljubili pod veceras, eto bilo malo vise vlage na asfaltu i pri skretanju mi ne prokliza sta je najgore 50 m od kuce. platija je koznjak i kozne rukavice, livo kolino malo oderano i bit ce oteklina kroz koji sat. zelenku ama bas nista osin malo izderanog blatobrana i boka nista posebno, prosa bolje nego ja. najgora sta mi je moglo bit da opet pukne bedrena al nije :). stay tuned :D...
--- Kraj citata ---
Ko j**e motor vazno da tebi ni nista ;)
Zelenko se uvik moze popravit a na tebi trajne ozljede ostaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju