Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sportcity a.k.a. 99% ozbiljan
dbara:
Pozdrav svima, evo da i ja pridstavin svoje dvokotačno prometalo. Ništa posebno aprilia sportcity one, stara oko godinu i koji misec. Odličan skuter za upoznavanje ceste nakon 4 god ne vožnje. Od neserijske opreme ima gianelli go, veću diznu, druge valjke, mene konja koji ga vozi :), me gusta, evil pig i 99% ozbiljan nalje. Može izdržati ture duže od 200 km u jednom danu s 90% vožnje sa full gason. Sve u svemu odličan za po gradi i van grada. Na njemu neću ništa minjat ostavit ču ga bratu pa nek on kopa po njemu. Evo malo slika, starijih i od večeras neke bezvezne :icon_biggrin:...
prvi dan zelenku...
ode je iša malo u brdo s starijin braton od 300 :)...
pa je iša malo vidit šta je to enduro vožnja, sviđa mu se za sad ;)...
ode je dobija nove nalje pa se pravi važan :)...
a ove su od večeras tu me molija da ga malo provozan jer mu je bilo dosadno popodne :toothy9:...
i tako se nas dvojica družimo, ja i talijanski pardon kineski skuter, zajedno smo nagurali 8,7k km i ne stajemo dok ga ne zamini
neki malo jači austrijanac sa 3 slova hehe, do pisanja ekipa :)...
JogFromYamaha:
lajkam :icon_thumright:
a i boja je fora
Pupo:
Dobro ga slažeš u zavojima, pogotovo što je serijala. Al ova treća slika je svjetska :) Samo nek te posluži i dura dugo :icon_thumright:
luxylm9:
tako san i ja vozia u zavojima dok nisan na podu zavrsia :laughing9: :laughing9:
Rocky:
sta ces uzimat posle toga? xor?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju