Općenito > Generalno o skuterima

luna vision 2 50 - pitanje

<< < (2/3) > >>

paklenko:

--- Citat: dule pacov - 28 Rujan, 2013, 12:53:54 ---da na satu, ja govorio realnu brzinu, moja luna vision 2 sa spuhom je išla 90 po satu, a to je bilo 72 po gps.

--- Kraj citata ---
zar toliko krade?
znam da sam sa blokadom na satu isao tocno 50, a na tehnickom kad su mjerili pokazivalo je 45

dule pacov:
do 50 pokazuje skoro pa točno, a poslje 50 počne lagat i što brže voziš to više laže.

paklenko:

--- Citat: dule pacov - 28 Rujan, 2013, 13:42:56 ---do 50 pokazuje skoro pa točno, a poslje 50 počne lagat i što brže voziš to više laže.

--- Kraj citata ---

ok...a recite mi ovaj sportski auspuh koji mi preporucujete i koliko to kosta, i di mogu kupit

anton55:
možeš uzeti leo vince zx ili zx-r za minarelli mašine, on je best buy

paklenko:

--- Citat: anton55 - 28 Rujan, 2013, 12:30:55 ---najboje ti je za sada staviti 4,5 ili 4,7 g role i tvrđe federe kvačila, a i sportski ispuh bi ti preporučio

--- Kraj citata ---

Eh ovako sad, taj frend mi ima polini spuh pa mi je reko to stavit, i reko mi je da stavim te valjcice od 5g, al svi na ovom forumu pisu 4,5, 4,8 i sl..pa sad ne znam koje valjcice da stavim?

Sto se tice tih tvrdih federa kvacila mozete mi dat strucan naziv za to sta da kazem kad odem kupit, i jel treba neke posebne mjere za to znat ili sta

isto tako valjcice, sta da mu kazem da mi da? malossijeve 15x12 od toliko i toliko grama ili?  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju