Općenito > Generalno o skuterima
luna vision 2 50 - pitanje
paklenko:
Poz jel mi mozete reci nesto vezano za lunu...
prvo sam planirao staviti valjcice od 5g i polini pilicu, medjutim frend mi je reko da mi je bolje stavit sportski filter zraka (gljivu)
e sad ja nez koje su prednosti a koje mane usporedujuci to dvoje, i sta bi onda bilo bolje?
prvenstveno me zanima pocetno ubrzanje jer je na luni sve standard
dule pacov:
Frend koji ti je reko da treba stavit gljivu nema pojma, ako hoćeš da ti skuter još vozi nemoj slušat ništa šta ti kaže. Ako hoćeš nešto više snage izvuć iz lune treba ti neki sportski auspuh, kvačilo i zvono 107 od minarellia i lakše rolice. Onda ćeš dobit krajnju oko 70km/h i bolji start.
anton55:
najboje ti je za sada staviti 4,5 ili 4,7 g role i tvrđe federe kvačila, a i sportski ispuh bi ti preporučio
paklenko:
--- Citat: dule pacov - 28 Rujan, 2013, 12:27:17 ---Frend koji ti je reko da treba stavit gljivu nema pojma, ako hoćeš da ti skuter još vozi nemoj slušat ništa šta ti kaže. Ako hoćeš nešto više snage izvuć iz lune treba ti neki sportski auspuh, kvačilo i zvono 107 od minarellia i lakše rolice. Onda ćeš dobit krajnju oko 70km/h i bolji start.
--- Kraj citata ---
Imam ja vec krajnju oko 76km/h na satu..
dule pacov:
da na satu, ja govorio realnu brzinu, moja luna vision 2 sa spuhom je išla 90 po satu, a to je bilo 72 po gps.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju