Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoz Bog
nostra:
još ga nisam rastavio,nisam imao vremena sad sam ulovio nešto cajta pa ću danas pridvečer ili sutra šarafati,vidim da nitko nije bacio neko svoje mišljenje ili iskustvo ,pa eto opet kažem dobrodošla je svaka preporuka da se orijentiram na neke određene stvari hvala
Drnda:
--- Citat: nostra - 09 Kolovoz, 2008, 12:43:36 ---još ga nisam rastavio,nisam imao vremena sad sam ulovio nešto cajta pa ću danas pridvečer ili sutra šarafati,vidim da nitko nije bacio neko svoje mišljenje ili iskustvo ,pa eto opet kažem dobrodošla je svaka preporuka da se orijentiram na neke određene stvari hvala
--- Kraj citata ---
aj slikaj kako ti stoji ta spuzva, jer ne bi smjela imati lufta
neer:
jeste skinuli prsten na variomatu poslje tehnickog???
nostra:
je skinut je prsten,poslije tehničkog je tjedan dana skut. išao kao i prije,moram digitalac od kolege uzet sutra kad se vrati s mora pa ću slikat spužvu na filteru- (možda se sad neću pravo izrazit ali ću pokušat doćarat)-ne zatvara 2 cm na dijelu koji je prema podnicama a od tog dijela pa do kraja koji ide prema repu skuta. zatvoren je skroz sa spužvom.
nostra:
evo riješen je pred par dana karb,očišćen i sve-deltoro 17,5 bar mislimm da je ta oznak uglavnom 17 zarez nešt,dobio sam da dok je motor hladan da bolje vuće nego kad je napravljeno s njim nekih cca 10-15 kilometara ,pa me zanima zašto???
e sad prije čišćenja karba mi motor nije htio upaliti ujutro u 2 sata bilo je oko 5 stupnjeva i bio je sav prekriven rosom-samo je verglo a nije htio upalit ćak sam imao novu svjećicu u gepeku pa sam je odmah zamjenio ali ni čmrk,ujutro je cura probala upaliti i bez problema je upalio...
desni žmigavac mi puno brže blica nego ljevi-znači masa to ću u ponedjeljak -utorak riješiti,,dali ta masa uzrokuje pad obrtaja kad se motor ugrije sa 7,7-8 tisuća na 7,4 -7,5 tisuća okretaja ili nešto deseto hvala na pomoći...
:dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :icon_scratch: :icon_scratch: :help: :help: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju