Seriski atmo imal on 100,200 ili 500ks u rangu seriskog turbaka iste snage pa i manje nema šanse,isprobano na masu različitih autiju,frend je imal vr-a i auto ima jeben zvuk i lipo gre to priznam
moj bravo je bil hgt do prije godinu dana kad sam ubacil turbo mašinu iz coupea i potrošil sam hrpu love na to ali sad kad mi dođe neka besna beca,mečka ili bilo ča drugo ča košta više nego ja i auto i sve ča imam mi je neopisiv gušt zalipit mu se na guzicu
ča se honde tiče španal sam se s najnovijom gen civica type r i verzijom prije i oba dva mi ga moru podudlat a ni nsx mi ni mogla pobignut,tip se začudil kad me pretekal i digal ga na 240 a ja mu na guzici
svaka čast onima od vas ki posjeduju svoje aute jer oni znaju kako je kupit auto i održavat ga a kamoli tunirat a vi ostali nedo...ani celojajci kupite auto pa ćete vit ča je to a ne pričajte moj frend ovo ili ono i ne postajte mi filmići s youtube od ljudi ki su utrpali hrpu love u auti pa ti auti idu
moj bravo ima serisku 2.0 20vT mašinu sa 220ks i 310nm okretnog momenta,navedi mi još neki atmosferac te snage i tog momenta a da je 2.0
nisu u dobrom stanju jer je prestal s proizvodnjom prije 10 god i imaju brdo kilometara a i kako idu nemoreš ih vozit pomalo pa oni koje nije briga ne gledaju kako ih voze,niti brinu koliko ulja ima,niti dal su nakon špane pustili turbinu da se ohladi malo pa ga ugasili itd..
ugl ako ne paziš na auto bude sjebaen,bil to fiat,alfa,vw,bmw ili mercedes(znam iz iskustva)