Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Nele^^ - 18 Rujan, 2013, 22:20:18ee Samo mi jos recitepronasao sam apriliu sr 2000 godiste, presla 19 000, sve ispravno na njoj, stavljen nov klip, karike, rolnice, pakne, remenove i ta sranja, ima zx leo vince auspuh, registrovana itd itd. Uzeti ili ne ? predlozite reci kolko para..19 tkm je presla bar 2 puta..
ee Samo mi jos recitepronasao sam apriliu sr 2000 godiste, presla 19 000, sve ispravno na njoj, stavljen nov klip, karike, rolnice, pakne, remenove i ta sranja, ima zx leo vince auspuh, registrovana itd itd. Uzeti ili ne ? predlozite
Citat: Ruff Ryder - 18 Rujan, 2013, 22:42:49Citat: Nele^^ - 18 Rujan, 2013, 22:20:18ee Samo mi jos recitepronasao sam apriliu sr 2000 godiste, presla 19 000, sve ispravno na njoj, stavljen nov klip, karike, rolnice, pakne, remenove i ta sranja, ima zx leo vince auspuh, registrovana itd itd. Uzeti ili ne ? predlozite reci kolko para..19 tkm je presla bar 2 puta..ne mora značit ruff, moj je 2000 g. i ima stvarnih 14 700 km i u super je stanju.
a gle mi znamo samo godinu i km koliko ima,i to si nam ti rekao.znaci ne znamo nista,sve to lijepo zvuci ali ti moras sjest na taj skuter i prodjirat ga,ne mozes ga kupit ovako preko kompaako ti mi tako kazemo,zato uzmi nekog ako imas,tko se bar malo razumije i nek ide sa tobom probat skuter.to ti je najbolje i jedino ispravno rijesenje.
a cujes svatko hvali svoje,to moras znat i najbolje da ides s nekim,pa nek je to i stari..nadam se da ce te skuter sluzit..i zapamti postoji sr 50 i rs 50 -rs je na brzine,totalno drukcije pa da ne brkas te pojmove.
znam,al gore si napisao rs..pa rekoh da te samo uputim ako neznassve 5,uzivaj
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!