Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 streetrace ili Stage 6 Pro MKII

<< < (10/10)

Pera Gilera:
Josip, svaka cast na tekstu, u out je otisla tema jer je neko preformulisao stage 6 sport pro mk2 sa stage 6 racing mk2.

danc00:

--- Citat: Aprilia sr70 - 21 Rujan, 2013, 16:49:28 ---Aa ja vec uzeo MF pro evo radilicu sa 10tkom.. da sam znao uzeo bih 12ku.. hjoj..

A znam lika jednog voza na serijskoj radilici,dell 17,5mm,s6 pro replici ,polini multivaru taj kit vec je presao oko 500km bez ikakvih problema rox ide kao lud.. :D

--- Kraj citata ---

Uf, hjoj, buraz pa zakaj si uzimal 10mm radilicu? Kaj nisi rekel, ja sam mislil da se podrazumijeva da uzimaš 12mm borung na kitu...pa nisam niš govoril.

Ako nisi radilicu dobio probaj uzet 12mm, ako je već stigla nema veze, neće joj nikaj biti, MF pro evo je odlična radilica i pusti priće vono! Ali kad si uzimao odjednom šteta je da nisi 12mm

Uzmi si kvalitetan igličasti odmah pod br 1, a pod br 2 mijenjaj ga svake sezone  :icon_thumright: ubiti ovisno kolko km napraviš.

Kakav imaš spuh, na kojim okretajima misliš držat kit?

Pa o PRO verziji govorimo, SPORT klasi, znači nema straha za 10mm. Ne znam tko bi to tvrdil a da je probal...to ovi di samo u teoriji probaju.

Al da si trebo uzet 12mm, trebo si  :laughing7:

Aprilia sr70:
Ahaaa hvala vam...cekat cu da dodje stage 6 pro sport mk2.. da uzmem MHR iglicasti ? I  fino ce mi to stari sloziti ustelovati itd. razraditi i vidjeti ide..:) i da zavrsimo sa ovom temom xd.. fakat je otisla.. :D,,,ii da davno je stigla radilica nisam ni sumnjao ni razmisljao o tomee.. cc :D

Rekao sam uzet cu s6 pro sport mk2 pa nek bude sta bude nadam se da ce da bude ok .  :headbang:

danc00:
Ma naravno da bude, mislim da je čak najjači u SPORT klasi, a za radilicu ne brini, daleko je ona bolja od serijske. Samo dobro složi, kad umetneš igličasti odmah ga naulji dobro i to je to...dobro složen motor je više od pola posla! Kasnije će štelanje biti sitnica ak je sve kak treba biti.

Aprilia sr70:
Ma znam danco uvijek tako podmazem iglicasti tj, nauljim ga.. pa cilindar. tako kada je novo malo podmazem necu na suho.. xd

Ali hvala.... :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju