Općenito > Maxiskuteri

Nexus 500, '09 - procijenjena vrijednost; generalni savjeti za kupovinu maxi

(1/6) > >>

OrMar:
Covjek mi u zamjenu za moj motor nudi spomenuto u naslovu threada, cca 20.000 km, navodno "kao novi."
Koliko bi to vrijedilo ?

Generalno, razmisljam o nabavci maxi skutera - smjernice su slijedece:

80% commuting po Zg
20% oko Zagreba, najdalje do Rijeke
trebam prakticnost skutera, znaci prtljazni prostor i zastitu od vjetra
do 4000 EUR

Gledam u smjeru spomenutog Nexusa, DownTown 300, xevo 400, eventualno Xciting 500, Burgman, SilverWing ili Fuoco.

Neka preporuka ?

Hvala,

Jole.ri:
pa nexus je dobar skuter,al nisi naveo koliko ga cijeni?
za koji bi motor mjenjao?

eladio:
..a i dosta drugih modela si nabrojao, razlicitih osobina , iz kojih uglavnom zaključujem nešto drugo..
nekako mi se čini da biraš između skutera koje bi vozio više 80% oko zagreba - a 20% po ZG  :toothy11:

ako gledamo ono što si napisao za tvoje "potrebe" downtown 300 ili xevo400 su ti moj savjet  :icon_thumright:

OrMar:

--- Citat: Jole.rijeka - 19 Rujan, 2013, 15:41:13 ---pa nexus je dobar skuter,al nisi naveo koliko ga cijeni?
za koji bi motor mjenjao?

--- Kraj citata ---

Nismo dosli do razgovora o novcu, ali ako dodjemo do toga, volio bih znati koja je priblizna vrijednost tog skutera na trenutnom trzistu.
Motor je '02 Fazer 1000.

OrMar:

--- Citat: eladio - 19 Rujan, 2013, 15:44:37 ---..a i dosta drugih modela si nabrojao, razlicitih osobina , iz kojih uglavnom zaključujem nešto drugo..
nekako mi se čini da biraš između skutera koje bi vozio više 80% oko zagreba - a 20% po ZG  :toothy11:
ako gledamo ono što si napisao za tvoje "potrebe" downtown 300 ili xevo400 su ti moj savjet  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nabrajam saroliko drustvo zato jer sam em novi u svijetu skutera, em dolazim s motora (10 godina utrkivanja, izmedju ostalog), pa uz potrebe, koje su kako sam napisao, ipak postoji i zelja da to moze koliko-toliko pojuriti kad treba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju