Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatore
Vragolasti Denis:
Prituzba na moderatore Dario i Zvonkec. Uzeli su si maha banaju cim nije pohvala za njih. 1000 ljudi 1000 razmisljanja ali ne ovdje vlada jednoumlje i to se ovdje podrzava. Matija pise da ovdje nisam da razmisljam nego da predstavljam svoje projekte ? Kakvi su to postovi razgovori ? I to se sve tolerira. RobiRider ili kako vec najveci provokator na forumu koji lupa postove bezveze i to se podrzava. Jer sve je to ista skupina ljudi sa istim razmisljanjem. Svi hvale doticne i glase na forumu za mega majstore ,e pa nekima oni nisu mega majstori jer da jesu isti nebi serafili po cijele dane. I Dariu se to nije svidjelo i eto ban. E pa mederatori naši niste vi tu da promovirate sebe nego za dobrobit cijeloga foruma i da nema svade i vrijedanja. Mozete nekada i upiti koji savijet od nekoga niste najpametniji. Dario ako ti netko napise da nisi majstor ili da neznas serafiti skutere ( i ja tako mislim ) pomiri sa time da covjek ima takvo razmisljanje i to nije razlog za ban. Cudite se sta vam nitko nista ne pise pa razmislite jos 2 puta zasto ? Zvonkec je samoprozvani serif koji dijeli banove kako mu dodje. Pre dugo ste ovdje vrijeme je za promijene.
aprilija top:
u podpunosti podrzavan vragolastog covjek izrazi misljenje i odma ban v3 nesto sam je nesto post njegov i nema ga ban ljepo od vas.jbg zaboljelo je kaj je iznio 99 posto istine o slaganju puno zujite malo meda dajete.puno tema puno slaganja a malo se vozite,
Corector:
--- Citat: aprilija top - 18 Studeni, 2022, 14:50:20 --- a malo se vozite,
--- Kraj citata ---
Ja sam shvatio da je random voznja istinska premija i najvisi nivo luksuza. Nisam ni bio svjestan koji je to elitni gust.
Ova sezona (koja ce trajati do 31.12.) je bila posnija nego ikada, ali ko voli taj ce uvijek naci priliku i iskoristiti je.
Suma za ovu sezonu mi je 11000km s jednim skuterom cistog tripa, ostale vozilice su slabije vozene, tako da je se nakupilo 15ak tkm, a lako moguce i par tkm vise. A vremena za trip manje nego ikada.
aprilija top:
svaki dan idem na poso s posla s skuterom i svikam ovo g cca 17 tisuca do sad jos da ne brojimo km s motorom.svako korisrti u drukcije svrhe motor skuter jbg
Corector:
Zamisli grad bez guzvi jer svi idu na posao sa skuterom. Koje bi to veselje bilo na semaforima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju