Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatore
dario007:
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Srpanj, 2020, 12:28:20 ---Znam da je tema prastara ko Isusovo magare,a i da ne ispada da samo Corector diže blesave teme :toothy12:
Zašto na ovom forumu više nema pritužbi na moderatore i zašto je u zadnjih valjda 5 godina samo Suhi dobio ban,ima li odgovora na ova pitanja? :laughing11:
--- Kraj citata ---
Moras shvatiti da je nas na forumu trenutno 4-5 aktivnih na skoro 14000 clanova,ajde recimo da je od tog broja samo 1/4 aktivno,sto opet ispada 3500 ljudi na nas 4-5.
Sto se tice bananja,postoji evidencija bananja u moderatorskom kutku i vjeruj mi da je ta lista mnogo duza od onog sto ti vjerujes,evo danas je Paradajz banan,za primjer.
Jednostavno nas je premalo na preveliki broj ljudi i jos dobro sve to i izgleda s obzirom da nas je malo i ovaj posao radimo dzabe u svoje slobodno vrijeme.
Ljubo nam je nazalost otisao,evo za 10dana ce biti godina,a nikog novog nismo dobili.Isto tako je i Steeef otisao,nitko novi...
ljubo46:
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Srpanj, 2020, 16:13:45 ---Ljubo jesi dobio benificirani radni staž? ;D
--- Kraj citata ---
Jesam i puna plata do pemzije :toothy10:
--- Citat: dario007 - 16 Srpanj, 2020, 17:15:41 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Srpanj, 2020, 12:28:20 ---Znam da je tema prastara ko Isusovo magare,a i da ne ispada da samo Corector diže blesave teme :toothy12:
Zašto na ovom forumu više nema pritužbi na moderatore i zašto je u zadnjih valjda 5 godina samo Suhi dobio ban,ima li odgovora na ova pitanja? :laughing11:
--- Kraj citata ---
Moras shvatiti da je nas na forumu trenutno 4-5 aktivnih na skoro 14000 clanova,ajde recimo da je od tog broja samo 1/4 aktivno,sto opet ispada 3500 ljudi na nas 4-5.
Sto se tice bananja,postoji evidencija bananja u moderatorskom kutku i vjeruj mi da je ta lista mnogo duza od onog sto ti vjerujes,evo danas je Paradajz banan,za primjer.
Jednostavno nas je premalo na preveliki broj ljudi i jos dobro sve to i izgleda s obzirom da nas je malo i ovaj posao radimo dzabe u svoje slobodno vrijeme.
Ljubo nam je nazalost otisao,evo za 10dana ce biti godina,a nikog novog nismo dobili.Isto tako je i Steeef otisao,nitko novi...
--- Kraj citata ---
Istina sto dario kaze posla ima pun kuraqc i stvarno treba puno vremena provest da popravis sve.
Kazem ja sam postao tata prije 3 i pol mjeseca i kucu renoviramo i stvarno sam u poslu i brizi preko glave pa sam morao ovaj posao napustiti s punom odgovornošću i prepustiti ga nekom drugom. Kad ono drek sve manje modova a posla sve vise. :binkybaby:
A stas tako to ide
Tomi_ZG:
Ljubo nek ti je večna slava i malom budućem vozaču naturpijanog aeroxa :toothy10:
Osobno nikad ne bi bio mod jer nemam živaca za to,ali da mi je samo pol sata biti,sve bi vas banao :laughing7:
ljubo46:
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Srpanj, 2020, 18:35:17 ---Ljubo nek ti je večna slava i malom budućem vozaču naturpijanog aeroxa :toothy10:
Osobno nikad ne bi bio mod jer nemam živaca za to,ali da mi je samo pol sata biti,sve bi vas banao :laughing7:
--- Kraj citata ---
E fala ti ko bratu hhahaha :headbang:
E to to bude mala kci terala roxa turpiju :icon_biggrin:
dacerovs:
--- Kraj citata ---
Sad javno iznesi, koji te to mod smeta pa da svi znamo.
A imas i glavu foruma pa se njemu javi ako ti se ne svida red na forumu.
Makar vec odavno ovaj forum nije pravi forum nego sprdex, jer ove igre sa laznim profilima mi nikad nece biti jasne al ajd, ocito visak slobodnog vremena cini cuda.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju