Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatore
matija84m:
--- Citat: aprilija top - 30 Studeni, 2022, 10:17:43 ---E sad si se sj#bo darac jel ti ovo nije martin nek neko koga nepoznam molio bi te vragolasti bar ime jel radi tebe pljuju krivog covjeka makar si u pravu al eto forum je pun govana kolko vidim.
--- Kraj citata ---
Dal i dalje tvrdis da to nije Martin :dajmenemojj:
Eto vi ste u pravu a "forum je pun govana" kako kazes. E pa sad ste se ljepo predstavili javnosti i pokazali kakva ste g#vn#.
Jadni i bjedni sa laznog profila serete jer ste kukavice da recete direktno kaj vas muci.
Eto popljuvali ste sami sebe jos jednom, pa nek sada svi citaju koja ste g#vn# od ljudi.
Corector:
Daj oplodi vise Zeljkicu, pa da nemas vise vremena za lazne profile, a bogami i za stalno serafljenje po krami, tek si onda budes nasao nesto pouzdano. :fooood:
E da, i ne budes vise imao vremena za teska gmizanja.
aprilija top:
Ja sam uvjek na forumu i duze sam nek pola vas na forumu a niko nemre koristit moju ip adresu jel imam flet internet vec 15g na pretplati eto pravi ste klan
aprilija top:
Ja neznam ko je vragolasti a suhy veli da nije.,vi tvrdite da je neznam a da se ja otkrivam sa nekog laznog profila pa nisam ja balavac neki.,mogu vam rec da ste fanatici svako za sebe al ok to je u redu i ja sam ali s polovnih djelova slagat turpije to nikak nebu dobro.,zalosno od svega pero se jedi i vozi ko i ja al eto a ti dario da si prijatelj doso bi nekad do mene al eto nikad nisi imo potrebu ni volju ni skuter da dodes do mene ja nemam opce volje pisat po formu imam previse posla.a kamoli imat lazne profile.pola vas nezna za svjet skutera di su cupsi vanila sve itd al ok vi ste neka nova generacija
balki:
Da mi je 5 minuta vlasti svatko bi u profilu morao stavit nadimak ili ime i fotku face da se jasno zna tko je tko.
Ova trakavica je na nivou sporova curica iz osnovne škole a ne ozbiljnih ljudi u vašim/ našim godinama.
Manje hejta- više "ćuninga"!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju