Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatore

<< < (23/30) > >>

Vragolasti Denis:

--- Citat: robyakarider - 19 Studeni, 2022, 09:25:32 ---ja sam jednom ove godine provozao skuter, dajte mi ban  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Sve se pitam koji je kriterij za tebe i kada ces dobiti ban. Trolas konstantno i jos imas podrsku moderatora.

igor.sb:

--- Citat: Vragolasti Denis - 29 Studeni, 2022, 09:04:38 ---
--- Citat: robyakarider - 19 Studeni, 2022, 09:25:32 ---ja sam jednom ove godine provozao skuter, dajte mi ban  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Sve se pitam koji je kriterij za tebe i kada ces dobiti ban. Trolas konstantno i jos imas podrsku moderatora.

--- Kraj citata ---
Sad ima ban, nije on kriv vec svi mi glupi moderatori koji volimo trolanje robya  :laughing7: :laughing7: :binkybaby:

zvonkec92:
Sta je je robya mozemo proglasit za forumskog šaljivđiju   :icon_biggrin:

v3kac:

--- Citat: dario007 - 18 Studeni, 2022, 16:31:31 ---
--- Citat: Vragolasti Denis - 18 Studeni, 2022, 14:33:54 ---Prituzba na moderatore Dario i Zvonkec. Uzeli su si maha banaju cim nije pohvala za njih. 1000 ljudi 1000 razmisljanja ali ne ovdje vlada jednoumlje i to se ovdje podrzava. Matija pise da ovdje nisam da razmisljam nego da predstavljam svoje projekte ? Kakvi su to postovi razgovori ? I to se sve tolerira. RobiRider ili kako vec najveci provokator na forumu koji lupa postove bezveze i to se podrzava. Jer sve je to ista skupina ljudi sa istim razmisljanjem. Svi hvale doticne i glase na forumu za mega majstore ,e pa nekima oni nisu mega majstori jer da jesu isti nebi serafili po cijele dane. I Dariu se to nije svidjelo i eto ban. E pa mederatori naši niste vi tu da promovirate sebe nego za dobrobit cijeloga foruma i da nema svade i vrijedanja. Mozete nekada i upiti koji savijet od nekoga niste najpametniji. Dario ako ti netko napise da nisi majstor ili da neznas serafiti skutere ( i ja tako mislim ) pomiri sa time da covjek ima takvo razmisljanje i to nije razlog za ban. Cudite se sta vam nitko nista ne pise pa razmislite jos 2 puta zasto ? Zvonkec je samoprozvani serif koji dijeli banove kako mu dodje. Pre dugo ste ovdje vrijeme je za promijene.

--- Kraj citata ---

Ovaj Vekac je banan samo zato kaj covjeku kontaminira temu sa svojim izjavama i provokacijama koje nisu primjerene za temu.Lijepo sam upozorio tko se nece drzati teme da bude dobio ban.
Evo mozete ovdje pisati svoje prituzbe ili sta vec.

Nit sam se ja prozvao nekim majstorom niti me briga tko sta misli,slazem sebi i za sebe i uopce me ne smeta sto se netko ne slaze samnom.
Ja sam preko ovog foruma i naucio vecinu toga sto znam,a vjerujem i da sam pomogao dosta ljudi...
Ljudi pa nisam dijete i ko da mene tangira sta neki imaginarni lik misli o meni.

A ovo sto Cvetko trabunja po forumu mi je dno dna,kod mene doma piješ sok/kavu/pivu i onda meni tu iza leđa pišeš grozote po jebenom forumu.Ako sam ti se nekaj zamjerio okrenes broj i nazoveš pa kazes di je problem,nismo djeca...

--- Kraj citata ---

Svatko sakrije svoju sramotu i posvrbi se gdje ga svrbi pusa  :icon_biggrin:

Da si siguran u sebe nebi moje mišljenje bolilo niti bi ga obrisao i dao mi 10 dana hlađena.

dario007:
Obrisao sam jer tome nije mjesto tamo di je bilo,pisi slobodno u offtopic kaj oces dokle god postujes pravila foruma.
Mene jako svrbi kaj random likovi govore koji su tu pali s kruske i dosli lijecit svoje frustracije.Uz to jos pisete gluposti covjeku u temu

I dobio si 5 dana bana,valjda ti je jasno zakaj,da ne izmisljas price kao dijete.

I meni se dosta ljudi tu ne sviđa,pa kaj bi sad trebao covjeku doc u temu i popljuvat njega i njegov rad?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju