Imam jako čudan problem s malossi deltom za minarelli. Koje god federe da stavim skuter kreće na jako niskim okretajima i nema snage, po mojoj procjeni 3,500 - 4000 okretaja (jer nemam obrtaljku)
Stavim gore crne federe, najtvrđe iz mhr pakiranja i opet kreće na tak niskim okretajima, nategnem federe na srednju poziciji i opet nema promjene, nategnem ih na najtvrđe i opet nema promjene.
Pošto sam mislio da su federi završili karijeru i da su se rastegli otišo sam u dućan po druge, platio set 170kn kad opet ista stvar, kreće skuter na oko 4000 okretaja.
Mislim si da delta nevalja i uzmem drugu deltu sa jako malo kilometara (oko 500) i na njoj mi se to isto događalo. Onda sam mislio da je do zvona i zamjenio sam postojeće 107 malossi wingbell zvono s novim iz dućana 107 wingbellom i opet nema promjene.
Više ne razumijem kaj je s tom deltom, meni treba da kreće na 6000-7000 okretaja, još da kažem da sam isti taj problem imo s malossi flyom, imo sam dva komada i oba su kretala na tak niskim oretajima i onda sam kupio deltu jer sam mislio da će s njom bit normalno, ali očito nije. Delta se testirala na 3 različita skutera, od serijale do midrejsa i nema pomaka.