Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008  (Posjeta: 34995 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline skorpion40

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: CPI ARAGON GP 50
Odg: Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008
« Odgovori #200 : 06 Listopad, 2008, 10:20:43 »
xenon,dobar jutar,dhorvat2,jel ti svanulo konačno od sinoć?kaj se tiče brzine,vozili se ziher oko 60,ne 45 kak ti veliš,a komentiram robertu "sporost",jer CPI ipak nije bil najsporiji :nono:
Leovince ZX
multivar
rolice4,7g
serijski centralni serijsko kvacilo sa žutim federima kit:ulovljen ljetos

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #201 : 06 Listopad, 2008, 10:27:50 »
xenon,dobar jutar,dhorvat2,jel ti svanulo konačno od sinoć?kaj se tiče brzine,vozili se ziher oko 60,ne 45 kak ti veliš,a komentiram robertu "sporost",jer CPI ipak nije bil najsporiji :nono:

Pa kaj očeš, cpi ti ide super! S tim da je serijala... Po meni zasad ti ni ne treba kit. Vozi dok ono baš nebu više išel tak lepo. I onda bubni malossi gus ili top trophyja.

A robi...  :icon_scratch:

Ja ne znam kak je slowrider njemu to složil jer ja sa curom na motoru ostavim ga na startu za 2 metra, na ubrzanju sam jači i na krajnjoj, a serijski spuh. Ipak je to MHR replica, Yasuni spuh i 19 frg
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #202 : 06 Listopad, 2008, 10:31:38 »
Evo da i ja napisem malo dojmova.Za pocetak organizacija je stvarno bila savrsena.KicHo7 svaka cast. :icon_thumright: Ujutro kad smo isli prema Zaboku malo smo se smrzli ali cim je kasnije sunce zagrijalo voznja je bila prava uzivancija.Cijelim putem niko nije imao nikakvih problema osim kad smo odlazili iz Marije Bistrice imali smo dva manja kvara kod roberta i dhorvata koje smo uspjesno rjesili i svi smo sretno stigli doma.Steta sta nas nije bilo malo vise ali i ovako je bilo predobro.pozdrav cijeloj ekipi koja je sudjelovala na Zagorje Touru i vidimo se svakako i sljedece godine nadam se u sto vecem broju.Jedina zamjerka koju je naveo Poggiali je ta sto smo se svi stvarno nabrzinu bezvezno razisli u Mariji Bistrici bez da smo se pozdravili. :sad1: Ali dobro nadam se da ce neko jos ove godine dok je jos lijepih dana organizirati opet neku grupnu voznjicu da se malo druzimo i zezamo. 

Offline greenlite

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: čk
« Odgovori #203 : 06 Listopad, 2008, 10:35:00 »
efz je mogel do 70 ja sam ga pratio kad smo išli doma... E fakat  dok je Kicho vozil tam jednu dionucu di su se 2tdott i poggiali malo terali 50kmh ja sam mislil da mu VXR zajebava, E al avatar mu je najjači ;D za one koji neznaju to je konobar  koji nas je poslužio gdje smo papali. Napravio sam oko 290-300kmh i bilo je stvarno prelijepo... Upoznao nove ljude, zabavili se što je i cilj jednog takvog druženja. Vrijeme nas je isto stvarno lijepo poslužilo ko i prošle godine, ujutro malo hladnije popodne sunčano :icon_thumright:...
dva puta se ostajalo bez benzina al 2tdottore je imal  pokretnu benzinsku kod sebe :laughing7:
dhorvat baš ne vjerujem da si z 10l prešal 300kmh s curom i kitom :icon_scratch:

HVALA efz-u i Robertu na plačenoj cugi i kartama :icon_thumright:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #204 : 06 Listopad, 2008, 10:44:38 »
stvarno nisam ni skuzio da je stavio konobara za avatar.Konobar je legendaran.Ko iz crtica. :laughing7:
Pokretna benzinska je uvijek meni ispod sica jer nikad neznas kom ce trebat a i bome dobro nam je posluzila.Ubuduce ide stalno s nama na turneje. ;D

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
« Odgovori #205 : 06 Listopad, 2008, 10:48:33 »

dhorvat baš ne vjerujem da si z 10l prešal 300kmh s curom i kitom :icon_scratch:

Ni ja ne vjerujem  :icon_scratch:

7 litara je bilo unutra kad sam krenul. Natočil posle 3 i pol litre tam na tifonu jer mi je neš plovak podivljal pokazivajući rezervu i bil je opet pun. Točil sam još 20 kuna kad smo išli iz marije bistrice i sad mi je ostalo pola rezervara. Imam još za 3-4 dana vozikanja tu po okolici. ajmo reć 3,5 litara na 100 km maximalno. Druge godine se vidimo i mjerit ćemo preciznije  :jerk:

Ipak su to okretaji maximala 7000, kroz vožnju oko 6500 i jedino na najveći breg moram fol gas. Inače kroz ubrzanja nemam ga kaj frljit više od pol gasa jer je jako osjetljiv na gas. I u kombinaciji sa manjim okretajima odma motor manje troši.

Al da ti budem iskren, ni meni nije baš jasno kak sam tak malo potrošil  :icon_scratch:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #206 : 06 Listopad, 2008, 10:51:47 »

Ni ja ne vjerujem  :icon_scratch:

7 litara je bilo unutra kad sam krenul. Natočil posle 3 i pol litre tam na tifonu jer mi je neš plovak podivljal pokazivajući rezervu i bil je opet pun. Točil sam još 20 kuna kad smo išli iz marije bistrice i sad mi je ostalo pola rezervara. Imam još za 3-4 dana vozikanja tu po okolici. ajmo reć 3,5 litara na 100 km maximalno. Druge godine se vidimo i mjerit ćemo preciznije  :jerk:

Ipak su to okretaji maximala 7000, kroz vožnju oko 6500 i jedino na najveći breg moram fol gas. Inače kroz ubrzanja nemam ga kaj frljit više od pol gasa jer je jako osjetljiv na gas. I u kombinaciji sa manjim okretajima odma motor manje troši.

Al da ti budem iskren, ni meni nije baš jasno kak sam tak malo potrošil  :icon_scratch:

Bome ni meni.Ja sam potrosio 9 litara na 250km.Ali sam se i spanao u dva navrata sa poggialijem na full gasu po 10km u komadu.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
« Odgovori #207 : 06 Listopad, 2008, 10:52:00 »
I da, na kraju smo se tak bezveze razišli, nismo se ni pozdravili, kaos  :icon_tongue:

Bez veze? Pa čevapi su bili oproštajni pozdrav  :toothy9:

Offline greenlite

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: čk
« Odgovori #208 : 06 Listopad, 2008, 10:56:03 »
I da, na kraju smo se tak bezveze razišli, nismo se ni pozdravili, kaos  :icon_tongue:

evo ista situacija ko i prošle godine pojeli čevape i svako svojim putem

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #209 : 06 Listopad, 2008, 11:00:26 »

evo ista situacija ko i prošle godine pojeli čevape i svako svojim putem

A sta ces.morat cemo malo trenirat oprostajne pozdrave. :laughing11:

Offline skorpion40

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #210 : 06 Listopad, 2008, 11:02:28 »
kaj se tiče potrošnje,meni je na kraju bila za 253km-8,6lit(3,4lit/100km),a vozil sam 90-100% snage motora cijelo vrijeme,da ne zaboravimo SERIJALOM,tak da nije čudo da si ti s frtalj gasa imal tak malu potrošnju her dhorvat2 :notworthy:
Leovince ZX
multivar
rolice4,7g

Offline skorpion40

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #211 : 06 Listopad, 2008, 11:03:52 »
ajde,a nećete priznati da su ćevapi bili predjelo onom Lesiju koji je trebal biti glavno jelo :jerk:
Leovince ZX
multivar
rolice4,7g

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
« Odgovori #212 : 06 Listopad, 2008, 11:51:27 »
 8) Robi je legenda s onim cviksama  8)

Robi! Malo manje ulja drugi put u rezervar. Jedno deci i pol - dva manje   :toothy11:

Ti bi moral očistit klip i glavu cilindra od gareži... Jer inače nebu dobro!

I zaboravi na platinum i iridium svjećice! kupi super bosnu drugi put kad bude turneja  :icon_tongue: :jerk:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #213 : 06 Listopad, 2008, 11:59:03 »
8) Robi je legenda s onim cviksama  8)

Robi! Malo manje ulja drugi put u rezervar. Jedno deci i pol - dva manje   :toothy11:

Ti bi moral očistit klip i glavu cilindra od gareži... Jer inače nebu dobro!

I zaboravi na platinum i iridium svjećice! kupi super bosnu drugi put kad bude turneja  :icon_tongue: :jerk:

bez zajebancije ali super bosna F100 je odlicna svjecica.morat cu si ja otic po jednu u tomos na tresnjevci.roby je doso do zg-a bez problema s F80 a i kaze da mu motor puno bolje ide nego sa platinumkom.kaj tek da je stavio F100.Motor bi letio. ;D

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #214 : 06 Listopad, 2008, 11:59:15 »
Robi! Malo manje ulja drugi put u rezervar.

Kaj se cvarak napravio na svjecici? Hoce to od viska ulja. 2% je za alu kit sasvim dovoljno (1dl ulja na 5l benge).
Jel svjecica ziva nakon ciscenja ili je zgorila.
btw, na njegov setup (10000-11000 okr) ja nebi vozio nista drugo osim iridijumke. Barem ne dugo.
« Zadnja izmjena: 06 Listopad, 2008, 12:00:47 3alfa3 »

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #215 : 06 Listopad, 2008, 12:01:14 »
Robi! Malo manje ulja drugi put u rezervar.

Kaj se cvarak napravio na svjecici? Hoce to od viska ulja. 2% je za alu kit sasvim dovoljno (1dl ulja na 5l benge)

To smo mu i mi rekli.On je radio jedno bar 4% i to jos stavlja mineralno ulje.Nije ni cudo kaj se to desilo a vozili smo se na 1/4 gasa. :laughing7:

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #216 : 06 Listopad, 2008, 12:11:11 »
a vozili smo se na 1/4 gasa

da to je to, pogotovo obzirom na njegov setup karba (igla W16) koji je jako bogat na manjim otvorima

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #217 : 06 Listopad, 2008, 12:18:02 »
alfa jel ti zal kaj nisi iso?!  :icon_biggrin:

meni je oke bilo, hvala na pohvalama! trudio sam se napraviti susret cim boljim!

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #218 : 06 Listopad, 2008, 12:19:37 »
naravno da mu je zao samo nece priznat. :icon_tongue:

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #219 : 06 Listopad, 2008, 12:25:28 »
A reko sam ti vec na PM...
1. prehladjen sam
2. prerano mi je to bilo (volim spavat "malo" dulje)
3. 300 km mi ipak nebi bio gusht na skuteru. Nekak mi je dupe naviklo na rute do 100 km  ;D