Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008

<< < (40/51) > >>

Poggiali:
I da, na kraju smo se tak bezveze razišli, nismo se ni pozdravili, kaos  :icon_tongue:

RimSo:
E svaka vam čast za ovo..slike su prekrasne i u mene su unijele puno atmosfere...al predaleko sam da bih ovako čemu prisustvovao..

ChRiStIaN:
da sve je bilo oke sam da poggiali nije tu i tam se glupirao jer se nije mogo vozit ko mi svi ostali... :angry7:

skorpion40:
pozdrav ekipi sa zagorje toura,bile je se 5,nek bude žal onima kaj nisu išli,a slike Poggalia sve pokazuju.neznam kaj gunđaš,slike su fenomenalne bez ikakvih kockica,veselo je bilo pri polasku iz Marije Bistrice s 2 kvara,ali momčadski duh je te kvarove nadjačal.Pozdrav cijenjenoj ekipi s toura. :notworthy:Do novog toura toplo se preporučam,a na proljeće bu i kod mene nekakav kit samoubojica na pili,pa bu se moglo brže popelati(BTW  ja nisam bil najsporiji-yamaha i energy su bili sporiji).

dhorvat:

--- Citat: skorpion40 - 06 Listopad, 2008, 09:34:01 ---pozdrav ekipi sa zagorje toura,bile je se 5,nek bude žal onima kaj nisu išli,a slike Poggalia sve pokazuju.neznam kaj gunđaš,slike su fenomenalne bez ikakvih kockica,veselo je bilo pri polasku iz Marije Bistrice s 2 kvara,ali momčadski duh je te kvarove nadjačal.Pozdrav cijenjenoj ekipi s toura. :notworthy:Do novog toura toplo se preporučam,a na proljeće bu i kod mene nekakav kit samoubojica na pili,pa bu se moglo brže popelati(BTW  ja nisam bil najsporiji-yamaha i energy su bili sporiji).

--- Kraj citata ---

Gle, onaj klinac sa roxom i onaj lik sa nrg-om su imali čiste serijale. Nisu mogli brže ni da su hteli.

Ipak nisu mogli celo vreme u breg fol gas. A mi ih nismo čekali... Srećom kaj je Kristijan tu bil... On je sve držal u redu. Treba vozit VXR-a 45 km/h. Ja to nebi mogo  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju