Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008

<< < (36/51) > >>

R@kija:

--- Citat: robert - 05 Listopad, 2008, 21:35:28 ---je bilo je super! kad ste vi iz marije bistrice nakon večere otišli svojim putem mi smo htjeli isto doma kad meni se skuter ugasi i neće da si isus!
bosna je spasila sve! scorpione i 2tdottore su otišli na prvu benzinsku i kupili meni kutiju cigarteta da se smirim i jednu super bosnu! dobro skuter je upalio i idemo dalje ka horvatu riknulo svjetlo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! opet benzinska i šerafi! dečki hvala vam na jednom super danu i pomoći!

--- Kraj citata ---
kae bilo s lunom na kraju...

robert:
izgleda da sam nasuo previše ulja u benzin! platinumka je dala svoje! večeras sam stavio super bosna svjećicu i dolio benzina u rezervar i opezt radi kao da ništa nije ni bilo

dhorvat:

--- Citat: robert - 05 Listopad, 2008, 21:35:28 ---je bilo je super! kad ste vi iz marije bistrice nakon večere otišli svojim putem mi smo htjeli isto doma kad meni se skuter ugasi i neće da si isus!
bosna je spasila sve! scorpione i 2tdottore su otišli na prvu benzinsku i kupili meni kutiju cigarteta da se smirim i jednu super bosnu! dobro skuter je upalio i idemo dalje ka horvatu riknulo svjetlo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! opet benzinska i šerafi! dečki hvala vam na jednom super danu i pomoći!

--- Kraj citata ---

staaaaaaari moj!!!

Svima koji nisu došli nek im bude žal!!!

Okipa krenula iz bistrice doma, kicho i ostali, i mi za 2 minute hteli krenut i eto ti dva sranja! Robertu crkla platinumka radi prejake mješavine a meni riknula struja za svjetlo! A vani mrak. Sredili njemu stvar sa Super Bosnom a ja na benzinskoj šerafil, podmazal kontakte i niš! I na kraju krenemo i proradi svjetlo ko nikad!

I došli skroz u Zagreb ez greške i u Samoboru opet počelo crkavat i srećom idržalo je! Još jednom hvala svima na ugodnom društvu a pogotovo ekipi za ulaznice u Kumrovcu. Nismo se uspjeli odužit ovaj put. Al vidimo se mi još  :toothy9:
TNX  :notworthy:

R@kija:
daj ajde nek neko stavi slike ,bar malo,da vidimo to,... :laughing7:

robert:

--- Citat: rakitje00 - 05 Listopad, 2008, 22:29:36 ---daj ajde nek neko stavi slike ,bar malo,da vidimo to,... :laughing7:

--- Kraj citata ---
imam slika ali nemam živaca sortirati i uploadati! sutra na večer su online!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju