Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008

<< < (35/51) > >>

efz:
Ja stigo, svaka cast ekipi koja se odazvala,bilo je zakon,slike stavim sutra, malo mi se smrzli prsti!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ajde se samo javite svi kad stignete :icon_thumright:

ChRiStIaN:
ja doma i nece mi dic windowse hahahahaha

koja debilana  :laughing6:

idem na task manager i pokrenem firefox al kad ocu gledat desktop il nekaj nevidim nista  :laughing6:

a meet...jaoooooo...bilo je dobro  ;D

greenlite:
evo me točno u 20h doma... tek toliko sutra bum dal komentar na meet jer sam malo smrznut i ništ nisam videl po putu doma jer sam imal onaj prokleti vizir i za đabe meni i xenon svetla....

robert:
je bilo je super! kad ste vi iz marije bistrice nakon večere otišli svojim putem mi smo htjeli isto doma kad meni se skuter ugasi i neće da si isus!
bosna je spasila sve! scorpione i 2tdottore su otišli na prvu benzinsku i kupili meni kutiju cigarteta da se smirim i jednu super bosnu! dobro skuter je upalio i idemo dalje ka horvatu riknulo svjetlo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! opet benzinska i šerafi! dečki hvala vam na jednom super danu i pomoći!

robert:

--- Citat: Tomma - 05 Listopad, 2008, 13:22:30 ---reko sam da ce biti burna noc,i da neznam ocu se moci dignuti..alarm nisam cuo... :(
Robert hvala kaj si me zvao ujutro.... :notworthy:

--- Kraj citata ---
e care, ja sam te zvao i javilo se neko djete ili izhebana cura!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju