Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008

<< < (28/51) > >>

Tomma:
Aj probat cu onda da idem... :D
kolko mi para treba???

R@kija:

--- Citat: KicHo7 - 04 Listopad, 2008, 15:50:08 ---
--- Citat: greenlite - 04 Listopad, 2008, 15:44:26 ---Tomma pa do 7 navečer si doma.... ujutro čestitaš seki i veliš joj da ideš kupiti dar i navečer se vratiš i veliš joj da si cijeli dan tražio to kaj si joj htel kupiti i nisi mogel pronači ;D... a i ročkas se slavi navečer osima ak imaš kakvu malu sekicu

--- Kraj citata ---

točno to...eo greenlite zna!  :icon_biggrin: Btw green nazovi me na mob ujutro prije neg kaj kreces, broj valdja imas...ak ne na PM me pitaj...

tomma- da te vidim sutra ovdje, ti jasno?!  :icon_biggrin:

rakitje00-jel ides ti? A kaj sam vam ja rek oda ce sunce jos do kraja dana bit...a sutra pogotovo najavljeno je cijeli dan sunce!

--- Kraj citata ---
nejdem...nazalost...j****ti zakaj neam vozacku...

ChRiStIaN:

--- Citat: Tomma - 04 Listopad, 2008, 16:00:24 ---Aj probat cu onda da idem... :D
kolko mi para treba???

--- Kraj citata ---

za bengu i otprilike 50-100 kuna sastrane da imas...

Tomma:

--- Citat: rakitje00 - 04 Listopad, 2008, 16:07:36 ---
--- Citat: KicHo7 - 04 Listopad, 2008, 15:50:08 ---
--- Citat: greenlite - 04 Listopad, 2008, 15:44:26 ---Tomma pa do 7 navečer si doma.... ujutro čestitaš seki i veliš joj da ideš kupiti dar i navečer se vratiš i veliš joj da si cijeli dan tražio to kaj si joj htel kupiti i nisi mogel pronači ;D... a i ročkas se slavi navečer osima ak imaš kakvu malu sekicu

--- Kraj citata ---

točno to...eo greenlite zna!  :icon_biggrin: Btw green nazovi me na mob ujutro prije neg kaj kreces, broj valdja imas...ak ne na PM me pitaj...

tomma- da te vidim sutra ovdje, ti jasno?!  :icon_biggrin:

rakitje00-jel ides ti? A kaj sam vam ja rek oda ce sunce jos do kraja dana bit...a sutra pogotovo najavljeno je cijeli dan sunce!

--- Kraj citata ---
nejdem...nazalost...*****ti zakaj neam vozacku...

--- Kraj citata ---
Nemam ni ja vozacku pa idem...

R@kija:
a jebiga,iso bi da imam nekaj bolje,ko zna di ce me ovaj kramp ostavit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju