Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008

<< < (27/51) > >>

skorpion40:
ceste se suše,traktori bežite pred nami sutra :headbang:

Tomma:
Kicho reko sam ti na pm..ja bi doso,ali sestra drito sutra ima rodjendan...a mozda i dodje...Kaj kolko mi para treba?? :sad1:

greenlite:
Tomma pa do 7 navečer si doma.... ujutro čestitaš seki i veliš joj da ideš kupiti dar i navečer se vratiš i veliš joj da si cijeli dan tražio to kaj si joj htel kupiti i nisi mogel pronači ;D... a i ročkas se slavi navečer osima ak imaš kakvu malu sekicu

efz:

--- Citat: greenlite - 04 Listopad, 2008, 15:44:26 ---Tomma pa do 7 navečer si doma.... ujutro čestitaš seki i veliš joj da ideš kupiti dar i navečer se vratiš i veliš joj da si cijeli dan tražio to kaj si joj htel kupiti i nisi mogel pronači ;D... a i ročkas se slavi navečer osima ak imaš kakvu malu sekicu

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:

ChRiStIaN:

--- Citat: greenlite - 04 Listopad, 2008, 15:44:26 ---Tomma pa do 7 navečer si doma.... ujutro čestitaš seki i veliš joj da ideš kupiti dar i navečer se vratiš i veliš joj da si cijeli dan tražio to kaj si joj htel kupiti i nisi mogel pronači ;D... a i ročkas se slavi navečer osima ak imaš kakvu malu sekicu

--- Kraj citata ---

točno to...eo greenlite zna!  :icon_biggrin: Btw green nazovi me na mob ujutro prije neg kaj kreces, broj valdja imas...ak ne na PM me pitaj...

tomma- da te vidim sutra ovdje, ti jasno?!  :icon_biggrin:

rakitje00-jel ides ti? A kaj sam vam ja rek oda ce sunce jos do kraja dana bit...a sutra pogotovo najavljeno je cijeli dan sunce!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju