Tehnički kutak > Tuning skutera
Modifikacija Piaggio airboxa ?
3alfa3:
--- Citat: coky - 05 Kolovoz, 2008, 20:55:55 ---ja sam danas stavio na nrg karb 21, i izvadio sam taj tuljak gumeni i izvadio sam spuzvu, i motor se gusi uopce ne ide
--- Kraj citata ---
Cudno, a jos u poklopcu imas rupe cija je povrsina dosta mala - kao jedna rupa velicine 16-17mm....
coky:
traziosam malossi upute za preradu airboxa, ali nisam uspio nac, mi moze netko dat kakav link?
3alfa3:
--- Citat: coky - 05 Kolovoz, 2008, 23:08:54 ---traziosam malossi upute za preradu airboxa, ali nisam uspio nac, mi moze netko dat kakav link?
--- Kraj citata ---
Pa slika ti je gore (ako imas takav airbox)...
Ako nemas, evo ti link na PDF fajl sa primjerima prerade drugih airboxa za 19/21 Dellorto karb u Malossi pakiranju:
http://www.malossi.com/Archivio_Files/MONTAGGIO/7310997.pdf
Dinac:
--- Citat: coky - 05 Kolovoz, 2008, 20:55:55 ---ja sam danas stavio na nrg karb 21, i izvadio sam taj tuljak gumeni i izvadio sam spuzvu, i motor se gusi uopce ne ide
--- Kraj citata ---
lol, pa daj spuzvu vrati :) spuzva je filter zraka :)
meni je ipak malo usis prebucan bez te lulice ... mislim da cu ipak busiti airbox pa staviti oba dva tuljca
coky:
jbt pa znam da je spuzva filter zraka. al s njom se uopce nije mogao razvrtit motor, kad sam ju skinuo je bilo bolje. stavit cu redsponge, i izrezat onu pregradu na poklopcu i izbusit jos negdje dvije rup od nekih 15mm, ne zelim gljivu stavljat ni pod koju cijenu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju