Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi GP1 Open - lagani tuning i vase misljenje

<< < (2/9) > >>

GP1 Open:
E sad jel dizna Delorto neznam,pise na njoj Polini.Kupljena u Ami Tradeu,krivo si shvatio sto se tice airboxa,on je netaknut,izvađena je samo sa usisa u karburator ona plocica ili limic sa rupicama sto neki kazu da je isto jedna od blokada. Cijevcica nije dirana jel pretpostavljam da bi mi trebala dizna 70-75 a neznam dali bi time sto dobio osjetno u odnosu na sada,osim potrosnje. Tocno,opruge kvacila i centralna je serijska nije dirana. Sa variomatom sam dobio 2 seta rolica 3.5 i 4.5 grama,s time da je sa 4.5 grama kretao kao 4-taktni Baotian.

3alfa3:

--- Citat: GP1 Open - 05 Rujan, 2013, 13:10:04 ---Cijevcica nije dirana jel pretpostavljam da bi mi trebala dizna 70-75 a neznam dali bi time sto dobio osjetno u odnosu na sada
--- Kraj citata ---

Dobio bi, jer sad ti je karb efektivno 12mm jer je rupa u lulici te sirine. Ako imas onaj mali airbox kao nrg i runner, skidanjem bi dobio efekt kao da imas 16-17mm karb (jer i poklopac airboxa ima 2 rupe koje su uze od one gdje je lulica). Ja bi to skinuo i postelao diznom

Ili jos bolje - ostavio bi lulicu, a dodao rupu u kojoj bi bio tuljac unutarnje sirine 13-14mm ili 2 od 9-10mm. TAko bi buka bila kao i do sada, a samo vadjenjem lulice se povecava

GP1 Open:
NGK BR10ES je original,ja sam stavio istu toplotnu vrijednost,osim sto je ova kak ti racing ali znam da je to sve isto. Nisam gledao boju ali budem,uglavnom nije neka investicija stavit 9 ali skuter normalno pali i hladan i topal i ne trokira u voznji...dali bi dobio nesto osjetno sa 9 i ta lagana rupa,dali bi nestala sa drugim oprugama kvacila? Recite dali bi cime mogao dici krajnju ili je to za taj setup dovojno dobro,tih 93 sa mojom tezinom bez saginjanja? Hvala

Grale:
9-tka je serijska, neznam zašto na tim derbijima piše da je 10 :dontknow:
Nebi riješio problem s federima kvačila.
Kupi još jedan set tih rolica pa probaj zaštelat prijenos.
Brzina je dobra, nemaš kaj više tu na serijali.
Nego, nije to malo prejak auspuh?Kolko to vrti?

3alfa3:

--- Citat: Grale - 05 Rujan, 2013, 14:58:22 ---neznam zašto na tim derbijima piše da je 10 :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ispraznila im se ladica sa 9tkama u tvornici pa su stavili 10tku  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju