Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (70/93) > >>

Drnda:
i koyo je kao najkvalitetniji ( brandirane opet radi netko pod njihovim imenom), pa se eto raspao odmah, dok sam runnera frendu slozio sa istim pa nikakav problem  :dontknow:

slozio sam ovako i voziti cu dok nesto ne prdne, a nadam se iskreno da nece, jer u 3tkm sam potrosio na njega toliko da sam mogao kupiti jos jedan  :toothy11:

sad sam ga evo ocistio i neka lovi sunce prije puta..

odaziv na gas sa obzirom da su serijske lamelice je odlican, radi na svim otvorima gasa oke, vraca gas lijepo, ubrzava odlicno... samo eto moram odmah zamijeniti svjecicu jer necu voziti na 6-ci

JogFromYamaha:
a kaj je tu je, desava se

Drnda:
100ak kmh ganjanja raznoraznih je prezivio, pali i radi najnormalnije, malo jace dimi.. ali oke...

prvih 5l bi mozda mogao sutra ili u ponedjeljak potrositi, pa cemo vidjeti za dalje.. rolice su debelo preteske, ali ne mjenjam ih jos barem 100km na lakse.. nek se vrti 500ak rpm nize nego treba

JogFromYamaha:
glavno da ponovno drnda  a ne da zvace lezaje

Drnda:
a evo, radi sasvim oke, vidi se da su teske rolice jer ne razvrtava kako treba, osobito ovdje gdje su uzbrdice duge par km, tako da se vucem 80ak kmh uzbrdo jer ne zelim drzaati pun gas...

prednja guma nije bila probusena, nego je na felgi pustala, vulkanizer mi to rijesio besplatno..  :icon_biggrin:

moram hitno naci nekoga tko bi mi mogao prigusivac popraviti jer pusta na njemu dosta i vuna je sigurno otisla....
nemam vremena ni za provozati se, a vikendom kupi prasinu u skladistu  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju