Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (69/93) > >>

Drnda:
znam to moze naplatit  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Drnda:
Problem je na kraju bio u NOVOM koyo iglicastome, raspao se kompletno u roku 30km tj nepuni radni sat, uzrokovalo zaribavanje i napunilo kompletan karter sa iglicama i ostacima, uopce nista nije ostalo u klipnjaci..

slozio jucer 70 polini sport, glava je od malossi replice tokarena jer je RMS klip malo izlazio iz cilindra pa sam sa glave skinuo 1.4mm i tako je squish dosta malen...
ubacio sam iglicasti novi koji sam dobio uz motoforce radilicu i sklopio.. rolice stavio 7.2malossi, dizna glavna 82.

skuter radi oke, lijepo ide, samo mi je krepala svjecica pa sam ubacio ngk6 samo da ga operem od smole sto je sa stabla pala po njemu.... kad se odveze u Dubrovnik, nabaciti cu 6.5 grama rolice mozda ( nakon sto vidim koliko trenutno vrti), i svjecicu ngk9...

odvozio sam 15ak km danas, i jos cu par napraviti i vozim ga u dubrovnik pa cu dole postelati finalno ako bude trebalo nakon sto sve legne na svoje mjesto

3alfa3:

--- Citat: Drnda - 11 Svibanj, 2014, 15:44:59 ---ubacio sam iglicasti novi koji sam dobio uz motoforce radilicu i sklopio.
--- Kraj citata ---

A sto nisi potrosio 50-100kn i kupio malossijev iglicasti? To g#vn% je vjecno.... ;D

giannelli:
Potpisujem alfinu izjavu. Nika problema sa mslossi polini iglicastima.

3alfa3:

--- Citat: giannelli - 11 Svibanj, 2014, 16:02:09 ---Potpisujem alfinu izjavu. Nika problema sa mslossi polini iglicastima.

--- Kraj citata ---

Moj je i nakon 40.000km bio potpuno ispravan, na slabijem midraceu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju