Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (67/93) > >>

ajlavsrku:

--- Citat: Drnda - 01 Svibanj, 2014, 00:07:29 ---sloziti cu na sve iste postavke kako sam do sada vozio na 70ccm prije zamjene radilice, pa cemo mozda malo korigirati..
vrtio se na 10200, a posto je sad radilica teza od prethodne, mozda padnu 300rpm od oka, pa cu tako i ostaviti, ne smeta mi ta mala razlika

--- Kraj citata ---

bice to super,poštelaj karb i prijenos i  :icon_thumright:

--- Citat: Drnda - 01 Svibanj, 2014, 09:56:40 ---pajdo, ako se ovo razleti.. skutere potpuno brisem iz glave, koncentriram se na motor i necu se nikad vratiti na variomat  :angry7:

--- Kraj citata ---

hahahah a bude li valjalo kupuješ još jednu srku :P

Drnda:
slabie  :toothy12:

kontam cijelo vrijeme, ovako za po gradu i to mi je jeftinije i puno brze od auta,o parkingu da ne pricam.. imam jos motor uz srku i kontam, necu ga regati sada, jer ipak, sto ce mi kad vise trosi i skuplji puno za odrzavanje, kad ono na kraju, srka puno vise popije love od njega  :toothy11:

ajlavsrku:

--- Citat: Drnda - 01 Svibanj, 2014, 10:23:17 ---slabie  :toothy12:

kontam cijelo vrijeme, ovako za po gradu i to mi je jeftinije i puno brze od auta,o parkingu da ne pricam.. imam jos motor uz srku i kontam, necu ga regati sada, jer ipak, sto ce mi kad vise trosi i skuplji puno za odrzavanje, kad ono na kraju, srka puno vise popije love od njega  :toothy11:

--- Kraj citata ---

pa je skuter je za grad divota,s autom nedaj bože da je šta hitno il da se kasni na pivu :P a pricaj mi o odrzavanju,da san ulozija u sebe koliko u njega bija bi maneken :D

luna500rr:
ako bi se badava voza kupi baotiana jbg :P
nemos letit za badava hahahaha ;D

Drnda:
znas po sebi da baotiana nebi vozia sigurno...
nek trosi 5l, opet manje od auta, prije 2 noci sam 15min parking trazio i na kraju parkirao na cestu, sreca nema pauka xD

jbg, motor mi je prevelik trosak trenutno, onda radije skuterom ici, sloziti cu ovu 70ku da radi malo nize, cisto da je u rezo polju spuha i dobro ce biti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju