Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (66/93) > >>

ajlavsrku:

--- Citat: Drnda - 30 Travanj, 2014, 21:57:59 ---ajlavsrku.. kontao sam voziti 50ccm, ali kad se vec sranje dogodilo, imam 70ccm pa cu njega staviti sa novim klipom...

--- Kraj citata ---

pa fala bogu,bolje 70 nego 50 u svakom slučaju,šteta bi bilo da stoji doma,zato sam ti i reka sta si uopće vraća 50 a imas sporta umisto samo kupia novi klip za 70 i vozija se ko čovik  :)

Drnda:
zato jer nisam imao klip za 70, a imao za 50  :toothy11:

brale, izmjeriti cu ti za vikend, jer tek tada dolazim kuci, nemam subler sa sobom  :laughing7: :laughing7:

sloziti cu na sve iste postavke kako sam do sada vozio na 70ccm prije zamjene radilice, pa cemo mozda malo korigirati..
vrtio se na 10200, a posto je sad radilica teza od prethodne, mozda padnu 300rpm od oka, pa cu tako i ostaviti, ne smeta mi ta mala razlika

luna500rr:
neznam koliko je zdravo vrtit rms klip na +10krpm...mislim piaggio svejedno vrti visoko bez obzira na setup al opet... :dontknow:

Drnda:
pajdo, ako se ovo razleti.. skutere potpuno brisem iz glave, koncentriram se na motor i necu se nikad vratiti na variomat  :angry7:

luna500rr:
a...ja sam kupovao klipove po 70kn pa si vidio kako su me slusali :toothy12:
sad san na original mina klipu po godine bez greske a izvucen max iz serijale :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju