Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (52/93) > >>

Drnda:
ma ne brine me to toliko, ali eto, volim da je sve novo sada..

tomos e90 sam vozio, imao je vise riseva nego pera za hladjenje na cilindru, i to je cupalo , tako da ti sitni risevi ne znace nesto puno...

SF2 Freak:
E pa to ti kažem akonema izbočina i ako nigdje niš ne zapinje to vozi dalje , ali ako ti hoćeš sve po PS-u e to je onda druga stavar  :happy3: . Ja isto volim da je sve po ps-u ali nakon nekog vremena naučio sam nešto. Što više skuter gazim to on mene bolje služi. Prije bi me svaka sitnica smetala i taman nešto riješim evo nove gluposti da me zabavlja. Sada samo toči , pali gume i deri. Nikada ništa , aluminijski cilindar mi proboran ... ne dira me  vozi od A-B nezz ćemu da se žalim  :dontknow: .

Drnda:
moj nije paznju neku vidio od mene , nodius to moze potvrditi, znaci ugrijem ga onako laganom voznjom, al to je uvijek iza klanje.. sa 70ccm se trazi glatki asfalt i samo saranje po cesti, naganjanje sa svima i to.. i eto da mi nije mojom krivicom usao i stao par dana antifriz u  bloku, nebi imao problema ni danas, zato mi je sad u planu to sve sloziti i da sam odmah na 70ccm i miran dok se ne rega veci motor

nodius:

--- Citat: Drnda - 09 Travanj, 2014, 00:50:44 ---moj nije paznju neku vidio od mene , nodius to moze potvrditi, znaci ugrijem ga onako laganom voznjom, al to je uvijek iza klanje.. sa 70ccm se trazi glatki asfalt i samo saranje po cesti, naganjanje sa svima i to.. i eto da mi nije mojom krivicom usao i stao par dana antifriz u  bloku, nebi imao problema ni danas, zato mi je sad u planu to sve sloziti i da sam odmah na 70ccm i miran dok se ne rega veci motor

--- Kraj citata ---
Semafori kod ere i ono cupanje na zadnji su must have klanje, te jos ljuto gasiranje po mistu :headbang: :headbang:

Drnda:
stari most, trafika, kraj tvoje konobe i sve to di ide guzica van si zaboravio.. morati cu smanjiti te wheelie, puknuo mi je 1 nosac koliko sam skuzio na prednjoj masci... ili 2, nisam siguran  :toothy11:

narucena je Honerica za busilicu, pa cu kad stigne proci malo ova 3 cilindra sto imam, cisto da bolje legnu nove karike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju