Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (51/93) > >>

Drnda:
cekati cu novu radilicu onda, do tada neka ceka rastavljeno sve..

Drnda:
Narucena je radilica Motoforce Evolution sa punim polutkama, koyo gornji lezaj je spreman.
Planirao sam staviti 50ccm natrag i kupio novi bgm klip sa brtvama, ali skuzio sam da mi je ovaj polini samo malo udubljen 3mm siroko, i jako plitko malo ispod prelivnog kanala, tj dolazi do njega . sve oko i iznad kanala je kao novo, i ako ne zapinje klip, vjerojatno cu odnijeti to honovati negdje i kupiti novi klip i tako voziti dalje.
Cak imam i malossi mhr replica kit, ali ima malo risova plitkih i vidi se vec gore pri vrhu zub kako je potrosen, njega cu eto odnijeti nekome majstoru da mi vidi potrosenost cisto da znam da li to jos vozi ili ne..

ima li tko kakav savjet?
ili jeftino novi klip 47  :toothy9: :toothy11:

nodius:

--- Citat: Drnda - 09 Travanj, 2014, 00:00:23 ---Narucena je radilica Motoforce Evolution sa punim polutkama, koyo gornji lezaj je spreman.
Planirao sam staviti 50ccm natrag i kupio novi bgm klip sa brtvama, ali skuzio sam da mi je ovaj polini samo malo udubljen 3mm siroko, i jako plitko malo ispod prelivnog kanala, tj dolazi do njega . sve oko i iznad kanala je kao novo, i ako ne zapinje klip, vjerojatno cu odnijeti to honovati negdje i kupiti novi klip i tako voziti dalje.
Cak imam i malossi mhr replica kit, ali ima malo risova plitkih i vidi se vec gore pri vrhu zub kako je potrosen, njega cu eto odnijeti nekome majstoru da mi vidi potrosenost cisto da znam da li to jos vozi ili ne..

ima li tko kakav savjet?
ili jeftino novi klip 47  :toothy9: :toothy11:

--- Kraj citata ---

kit koji si djabe dobija :toothy12: jedan ris se vidi al se ne osjeti, dok ti je drugi upitan :dontknow:
to mora da vozi  :laughing7:
sad nece bit vise gmizanja 70-80, samo gaaaaas :icon_thumright:

Drnda:
ima riseva, svi se osjete pod noktom, ali cu odnit majstoru pa da pogleda na mikrometar sta i kako, sport ce bez problema u pogon, upravo sam zavrsio pregovore za 1 ili 2 klipa RMS, i to ce ici unutra vjerojatno, a 50ccm ce i dalje kupiti prasinu...
ne gmizem ni nedjeljom rano ujutro, tako da sigurno necu se sramotiti sa skuterom.. kakav je to glavni tuner koji svakome skida skalp ako mu skuter odjednom ne ide  :toothy11:

SF2 Freak:
Ćemu tolka panika oko riseva tih sitnih  :dontknow: . Montiraj to gore i vozi se ko čovek na 70 , a ne ko ja da me curice na novim sr-kama skidaju po Heinzlovoj pred murijom  :angry7:  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju