Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Drnda:
od Juse iz Metkovica je skuter bio..
nisam probao, jer sam imao jos meksi serijski pa je bio pretvrd ocito... dere se okvirno isto, ali ne ide i ima rupe u ubrzanju, cudi i mene, jer na runneru sam frendu stelao, 5.5rolice na serijski feder, ali na multivaru mhr replicu, njegova ide bolje nego moj sr nekih 5%, jedina razlika je variomat, kod mene je polinijev, ocito trazi drugaciji setup prijenosa... ali kad dodje obrtaljka, znati cu na cemu sam...
Grale:
Kad si nedokazan, uz mutlivar dođu 7,2 rolice, a uz polini 6,3, kak onda se moreš čudit zakaj tebi s 5,3 rolicama nejde ko njemu s 5,5 na multivaru?
5,3 sam ja na multivar stavljal čak ak se dobro sjećam, uzak je powerband, čak s nekih 5,5 je imal rupe.
Al dobro tih 0,2 razlike od skutera do skutera je normalno.
I daj zamjeni tu prirubnicu, baš si drnda jbt
Drnda:
sto fali prirubnci, uzeo sam je prije par dana novu, ovo je za BB, uglavnom sve je isto, samo je fi ulaza malo veci, selna je na njoj i sve 5
a moram naci onda neke 4.8 rolice pa probati, a nemam vise volje kupovati jos setova.. ide oke, moze i bolje, ali to sam odlucio sa prijenosom rijesiti kad mi dodje mjerac okretaja, jer ciljam nekih 10800 kroz ubrzanje, a ni sad nije daleko od toga, jer frendu i meni okvirno ima identicne okretaje na full gasu, a njemu je na 11000
nodius:
vidim je da je ta obrtaljka must have u mjestu :toothy9:
giannelli:
reci ako je aprilia 2007 onda su nam skuteri blizanci :laughing7:
moj je tako izgledao kad sam ga kupio, i sad tako izgleda samo sto sam JA, znaci nikakv servis dantemoto itd zamjenio suvozacev sic sa drugog SR-a, sa one crvene replice, sad taj covjek vozi cijeli crni sic, logicno. :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju