Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
tommy:
poznat mi je od nekud taj tvoj eser, gdje si ga kupio ?
Tomi_ZG:
Ne naljepnice,ovak je odličan.
A ja ti baš mislil reć da malo proširiš rupe na cijevi od spuha da se manje dere a ti veliš da puče.
Nego koliko si radilica promijenil u ovih 70 hiljada? Ja računam da bi meni do te kilometraže trebalo kak sam krenul jedno 4-5 komada :laughing7:
Grale:
Šta brale reče, to puca ko od šale, j#bo vas maloosi :toothy12:
Jel ovako puklo :toothy11:
Moral sam upasovat top od zx-a onda, dobro i zgleda onak karbosnki, samo nisam vodil računa o tome di bude lulica stajala, pa malo previše gleda prema loncu :icon_biggrin:
Kak si rješil problem s brzinom?
Drnda:
resetirao frendu na rs50 prije 2 dana, sebi nemogu, mislim da je uzrok akumulator kojem moram uliti novu kiselinu jer nema snage.. tj mislim da je to razlog sto ne zeli ponistiti, jer vidi da aku nema kapacitet, kao sto je i razlog sto nemogu uci u menu...
replica stoji nekih 4-5mm od kotaca i tako stoji vec 800km, kako nije pukla jos, to je dobro ;D
edit:
Tomi, po svemu sudeci, ovo je ili jos tvornicka radilica, ili je eventualno mijenjana na 65tisuca jer se tada pregrijao skuter posto je pukao mikroremen... bivsi vlasnik mi je prijatelj iz susjednoga grada, pa znam te detalje...
edit br 2,
pukao je tu lijevo na pocetku...
problem sa brzinom sam rijesio sa 5.3 rolicama i bijelim centralnim rabljenim, uglavnom imam jedan novi bijeli, i on je meksi od toga rabljenog :toothy12:
Tomi_ZG:
A jesi probal onaj moj serijski centralni? Bijeli i nije neka sreća na piaggiu,čudi me da ti s njim valja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju